Kahraman sonuçtan hiç memnun değil

Yozgat Boğazlıyan İş Bankası Şubesi

01 Nisan 2024 20:21

İş Bankası Yozgat Boğazlıyan şubesinde birkaç kez işlem yaptım ve her seferinde aynı çalışana denk geldim. Bugünkü ilgisiz çalışması, saçlarını sağa sola savurması, sanki bankada değil de kafede oturuyormuş gibi bir tavır sergilemesi ve müşteriden çok yanındaki çalışan arkadaşlarıyla sohbet etmesi oldukça moral bozucuydu. Bu çalışanın tavrı nedeniyle kendimi değersiz hissettim ve İş Bankası'ndaki döviz hesabımdaki bütün paramı çekerek hesabımı kapattım. Boğazlıyan küçük bir ilçe olmayabilir, ancak İş Bankası'nın bu konudaki düşüncesinin küçük olup olmadığını bilmiyorum. Müşteri kaybetmek bankanın kendi kararıdır ancak ben tüm hesaplarımı kapatmaya başladım. Şikayetimin sebebi, çalışanınızın tavrı ve sıram gelmesine rağmen başka bir müşteriyi öncelikli olarak işleme almasıdır. Bu durum, şefinin ve yöneticisinin verdiği yetki ve ilişkilerden kaynaklanıyor olabilir. Bir daha İş Bankası ile çalışmayı düşünmüyorum. Şikayetimi buradan yapma sebebim, zamanımın olmaması ve maaş hesabımı başka bir bankaya taşıma sebebimi bilmenizi istememdir.

Kahraman
Kahraman
22 Ekim 2024 07:43

Daha sonra da bankayla çalışmak zorunda kaldım aynıydı bir uyarı yapıldığını zannetmiyorum

İş Bankası Şubesinde Saygısız Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

01 Ekim 2025 18:36
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2025 09:30

İzmir Çiğli Aosb İş Bankası Personelin Kötü Davranışı!

13 Temmuz 2024 13:09
Didem sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Konak Şubesi Saat Kulesi Çaprazı Çalışan Kişinin Öfkesi

02 Kasım 2023 13:19