Didem sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Konak Şubesi Saat Kulesi Çaprazı Çalışan Kişinin Öfkesi

İş Bankası Konak Şubesi Saat Kulesi Çaprazı Çalışan Kişinin Öfkesi
02 Kasım 2023 13:19

İlgisizlik sert ve aksi tavır İş Bankası Saat Kulesi çaprazı şube müşteri temsilcisi T**** K. kişisinin söylediği cümleyi İş Bankası özellikle bu şubeye yakıştıramadım. İşlemimi yapması için 2. kez gittim. İlkinde dedim moralı bozuktur, 2. sinde herkese düşman gibi bakarcasına müdürümüz yok öğlen gelin dedi. Dedim gelemem bekleyeceksiniz o zaman derkenki bakışlarını şube kamerası lütfen çeksin, ses kayıtlarını, tavrını, müşterilere bakışını dedim. Benimle düzgün konuşun hanımefendi, üslup her yerde önemli. Halamın kızı da bankacı, bu bayan kadar suratı asık bir bankacı görmedim. Biraz daha konuşsam zaten sus be bekle diyecek banka yetkilisi ya da kendisini işe alan kişi arasın, kendisi de arayabilir. Bu tavrını kendi düzeltmezse lütfen uyarın. Yanındaki bayan bile soru sorma bana dediğini duydum. İşi bilenle çalışınız. İş Bankası Konak şubesi, saygılarımla. En geç 6.11.2023 tarihine kadar sizinle tüm irtibatımı kesiyorum, farklı bankalar ile çalışacağım. Bugüne dek hesaplarım sizdeydi. Ev vergisi ne ödemediğim konu önüme çıktı, bugün halledip gelmiştim. Neyse, ben güler yüzlü çalışanların bankasını tercih etmeliyim.

İş Bankası Topçular Şubesi Müşterilerini Azarlıyor

26 Aralık 2023 17:09

İzmir Çiğli Aosb İş Bankası Personelin Kötü Davranışı!

13 Temmuz 2024 13:09

22 Temmuz 2024 19:37