İs Bankası Hesabımdan Usulsüz Para Çekmiş

İs Bankası Hesabımdan Usulsüz Para Çekmiş
15 Nisan 2024 23:36

0070663297 vergi numaralı Ada HT Grup Otomotiv olarak İş Bankası'ndan POS cihazı aldım. Kablolu ve sabit olduğu için hiç kullanmadım. Seyyar olduğum için noterde kablosuz başka bir bankanın POS cihazını kullanıyordum. Müşterilerim arasında İş Bankası kredi kartı olanlar vardı ve İş Bankası'nın POS cihazını denedim. Ancak hat yok ve donma sorunu nedeniyle ısrarla denememe rağmen işlem yapamadık. Sonra müşteriyi kaybetmemek için diğer bankanın POS cihazını kullandım. 03.04.2024 tarihinde hesabımdan, POS kullanımı ve diğer bankanın POS cihazı kullanımı adı altında iki adet kesinti yapılmış: biri 7800 TL, diğeri 1530 TL. Ben bu kadar para kazanamazken, kullanmadığım POS cihazından bu kadar yüksek tutarda kesinti yapılmasından şikayetçiyim. Banka görevlileri beni bu konuda bilgilendirmedi. Bilgim olsaydı, bu cihazı kullanmazdım. Kesilen paranın iadesini önemle rica ediyorum.

İsmail
İsmail

Aynı kesinti benim başıma da geldi acaba kesinti iadesi alabildiniz mi?

Hüseyin
Hüseyin

Evet geri iade edildi İş Bankası kartını başka posttan geçtiğim içinmiş postu iade etmek için gittim vazgeçirdiler iade ettiler komisyon oranımı indirdiler telafi edildi

20 Şubat 2025 20:21

03 Ocak 2025 11:51