Arife sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 21:53

17.11.2024 tarihinde apple.com sayfası üzerinden iPhone 16 Pro max siparişi oluşturdum. Siparişimi oluşturduktan 2 dakika sonra iptal ettim. Apple sayfasında siparişimin iptal edilip faturalandırılmadığı ve tarafımdan herhangi bir ücret alınmadığı belirtti. Fakat ücret iş bankasında hala provizyondaki işlemlerde görünmekte ve limitimden düşülmüş. Konu ile alakalı iş bankasıyla görüştüğümde sürecin 25 gün provizyonda kalacağı, sonrasında kredi kartı borcum olarak görüneceği ödemeyi yaptıktan sonra işlemin iptali için başvurabileceğim bilgisi verildi. Böyle bir durum kabul edilebilir mi? Koskoca İş Bankası hem alamadığım ürünün ücretini bana ödetiyor hem de 1 ay boyunca harcamadığım işlem yüzünden limitimi düşürüp beni mağdur ediyor. Satın almadığım ürünün kredi borcu ödemesinin yapılması ve bunun iş bankasının provizyon süreci kaynaklı olmasını kabul etmiyorum. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep ediyorum.

Talha
Talha

Benzer sorunu bende yasıyorum bir gelişme var mi acaba son durum nedir?

Arife
Arife

İptal edilen işlem ücreti 3 hafta kadar provizyonda bekletildi. Kartın hesap kesiminden iki gün önce provizyonda bekletilen tutar iptal edilen ücret olarak kartıma iade edildi. Her ne kadar sorun o an çözülmüş olsa da iptal edilen ücretin uzun süre provizyonda bekletilmesinin mağduriyet oluşturduğunu düşünüyorum.

Senay sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 21:38
Kredi Kartı Provizyonu: Almadığım Ürünün Borcu Ve Limit Sorunu