ING Kart İle Başka Banka ATM'sinden Para Çekme!

Yeliz
25 Ocak 2024 13:38

ING Bank'a ait adıma kayıtlı kart ile para çekme işlemi gerçekleştirmek istedim. Sürekli olarak 'Matiklerimiz az sayıda olabilir, ancak her birinden para çekebilirsiniz' şeklinde reklam yapıyorlar. Bu nedenle Z** Bankası ATM'sinden çekim yapmaya karar verdim.

Ancak ATM ekranında teknik bir sorun olduğu belirtildi. Hesabımdan para çekilmiş gözükmesine rağmen ATM tarafından para verilmedi. Konuyu Z***Bankası ile görüşmek üzere gittim, fakat sorumluluğu ING Bank'a aktardılar. Ek kart olması sebebiyle tarafıma herhangi bir işlem yapılmadı.

Yurt dışında bulunan eşim durumu ING Bank'a iletti ve kayıt oluşturuldu. Yaklaşık 15 gün geçmesine rağmen hala paramın akıbeti hakkında bilgi alamadım.
Eğer durum tersi olsaydı, yani onların parası bizde kalsa, yüksek ihtimalle yüzde 50 faiz talep ederlerdi; ancak bizim paramız 15 gündür onlarda beklemekte.

25 Ocak 2024 14:06 (Şikayetten 27 dakika sonra)
25 Ocak 2024 14:07

2574910 numaralı bildiriminiz için inceleme devam ediyor. Konuyla ilgili ekiplerimizi bilgilendirdik. Talebiniz en kısa sürede sonuçlandırılıp sizinle iletişime geçilecek. İyi günler dileriz.

Samiye sonuçtan hiç memnun değil

Samiye
04 Ekim 2023 12:48
Cansu sonuçtan çok memnun

Cansu
17 Aralık 2024 13:10
"Para iade edildi. Teşekkürler"

Oz Ka
07 Ocak 2025 11:19
Yurt Dışı Alışverişinde Kur Farkı Ve Geciken İade Sorunu
Bulent sonuçtan hiç memnun değil

Bulent
17 Haziran 2025 14:17
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Kerem
30 Eylül 2023 12:54