Seda sonuçtan çok memnun

ING Bank /Zurich Sigorta'nın Bilgim Dışında Sigorta Poliçesi Tahsili

ING Bank /Zurich Sigorta'nın Bilgim Dışında Sigorta Poliçesi Tahsili
16 Eylül 2024 10:58
Seda'nın Teşekkür Mesajı
“ING yetkili biriminde görüştüğüm hanımefendi çözüm odaklıydı. Sadece ona çok teşekkür ediyorum. :)”

Merhabalar. ING bankası Trabzon şubesinden 1 yıl önce kredi çekmiş ve 12 aylık taahhütle Zurich sigortadan zorunlu olarak benim evim konut sigortası ve DASK yapılmış ve el mecbur kabul etmiştik. Bu taahhüt bitmesine rağmen Zurich Sigorta benim talebim ve onayım olmadan her iki sigorta poliçesini hazırlayarak ING bankası aracılığıyla benden sigorta ücretlerini tahsil ediyor. İki poliçenin de iptal edilerek tarafıma benden tahsil edilen (9688,39+ 967,94) TL'nin yatırılmasını istiyorum. Benden izinsiz bir tahsilatı kesinlikle onaylamıyorum. Hem ING hem de Zurich Sigorta tarafından mağdur edildiğimi bildirmek istiyorum. Tahsil edilen bu paralar nedeniyle kredimi ödeyemiyorum. Derhal bu konunun ivedilikle halledilmesi gerekmektedir. Bankaya şikayet talebinde bulundum. Henüz aranmadım kendi imkanlarımla ulaşmaya çalışıyorum. Maalesef Trabzon'daki şubeler kapandı ve bireysel şubeye finansal danışmana ulaşmam gerek! Çok acil!

16 Eylül 2024 11:08 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhaba Seda B., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Teşekkürler.

16 Eylül 2024 11:35

2676032 numaralı bildiriminiz için inceleme devam ediyor. Konuyla ilgili ekiplerimizi bilgilendirdik. Talebiniz en kısa sürede sonuçlandırılıp sizinle iletişime geçilecek. İyi günler dileriz.

16 Eylül 2024 13:26

İvedilikle halledilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bankanızdan telefonla arandım. Fakat 5 iş günü içinde gerçekleşecek geri ödeme ve kesinti var. Kesintiyi de kabul etmiyorum. Bu talihsiz işlem nedeniyle ödemelerim bekliyor. Bilginize sunarım.

24 Eylül 2024 08:40

Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin
28 Ocak 2024 13:44
"Gamze hanım yardımcı oldu teşekkür ederim kendisine"
Ahmet sonuçtan memnun

Ahmet
02 Ekim 2024 18:16
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"

ING Bank Benim Evim Sigortası Yanlış Bilgilendirme

Erhan
05 Şubat 2024 12:38

Aylin
17 Ocak 2025 15:38
Mercan sonuçtan hiç memnun değil

ING Bank Ve Zurich Sigorta Mağduriyeti

Mercan