Çağan sonuçtan hiç memnun değil

Çağan
25 Ocak 2024 19:55

204.243.62 stok kodlu IKEA fyresdal divanını çocuğumuzun odası için almaya karar verdik hatta yataklarını da aldık. IKEA Ankara mağazasına gittik fakat biz gidene kadar kritik olan stok bitmiş buraya kadar her şey normal bu bizim şanssızlığımız. İlginç olan durum şu: ürün internet sitelerinde stokta yok sadece belli mağazalarda (Bursa İstanbul İzmir gibi) var. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde ürünü satın almak için o mağazalara gidilmesi gerektiği söyleniyor (evet şaka değil! )

- Web sitenizden ödeme yapayım ürünü mağaza yollasın diyorum? Öyle bir sistem yok diyorlar.

- Diyorum ki o şehirden birine aldırayım? Olur ama taksitlendirme yapamazsınız diyorlar ayrıca ürün bedelinin %14ü kadarını nakliye ücreti talep ediyorlar.

Yani kısacası ben bir IKEA ürünü kullanmak istiyorum ve bunun için

Ya şehirler arası yolculuk yapacağım

Ya stokta bulunan şehirlerden birindeki eş dost akrabaya rica edeceğim ve onlara kargoyla kredi kartı yollayacağım onlar ödemeyi ve nakliyeyi kartımdan ödeyip kartı bana geri kargolayacaklar.

IKEA gibi müşteri memnuniyetini önemsediğini söyleyen bir firmanın, bu sıkıntıyı en kısa sürede çözeceğine inanmak istiyorum.

Ajan sonuçtan hiç memnun değil

Ajan
05 Ekim 2024 15:28
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
27 Nisan 2025 18:03
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Eren
10 Ekim 2024 10:05