İGDAŞ Doğalgaz Faturası Abartılı!

29 Mayıs 2024 17:099.685
29 Mayıs 2024 15:29

Şunu eklemek istiyorum geçen ay 48 TL bu ay 1110 TL normal olmadığı aşikar sayacımın değişmesini faturamın düzeltilmesini talep ediyorum

29 Mayıs 2024 15:30

Bu da geçen ay 48 TL fatura acilen sayacın değişmesini talep ediyorum

29 Mayıs 2024 16:27

İGDAŞ mesaj atmış faturada sorun yok diye 2 aydır kombim kapalı geçen ay 48 TL geldi bu ay 1100 buna normal diyor takdir sizin evde kombi yanmıyor belli ki sayaç arızalı faturayı ödemeyeceğim

3 Aralık 2024 22:27

Ben emekli bir vatandaşım maaşımı her ayın 24 de alıyorum doğalgaz ve su faturalarımın son ödeme tarihleri ayın 13 de deniyor yani maaşımdan 10 gün önce ödeyemiyorum doğal olarak cezaya giriyor bunun düzeltilmesini istiyorum ne yapmam gerekiyor.

Ekrem
Benzer Şikayeti Var
13 Ekim 2024 21:01

İbb de çalıştığınız için mi çabuk çözüldü yoksa gidiş süreciniz nasıldı bilgi alabilir miyim bende İbb ve Kağıthane ve Kartal merkeze gideceğim sözde kaçak kullanım var kullandığınız metreküpü dikkate almıyorlar sayaç kırıksa her türlü kaçak kullanım görünüyor bununla ilgili süreç çözmeye çalışıyorum

30 Eylül 2024 18:59

Bir önceki ayın fatura endeksiyle kendi sayacınızı karşılaştırdınız mı? Şunu da ekleyeyim sayaçta arıza olması durumunda sayaç dönmez. Çok fatura değil de hiç fatura çıkmaz bilginiz olsun

İGDAŞ’tan Doğalgaz Güvence Bedeli İadesi Gecikmesi

2 Temmuz 22:259

10 Haziran 2026 tarihinde İstanbul Şişli ’deki İGDAŞ aboneliğimin feshi için e-Devlet üzerinden başvuru yaptım. Elektrik...

Tümünü Gör
İGDAŞ Faturanın Yüksek Gelmesi

İGDAŞ FaturanınYüksek Gelmesi

Ömer
İGDAŞ Saat Arızasına Gelip Bakmıyorlar!

İGDAŞ SaatArızasına Gelip Bakmıyorlar!

Hacer
İGDAŞ Değişen Doğal Gaz Sayfasından Gelen Tiktik Sesi

İGDAŞ DeğişenDoğal Gaz Sayfasından Gelen Tiktik Sesi

Gülşah
İGDAŞ Personelinin Yaptığı İş!

İGDAŞPersonelinin Yaptığı İş!

Arzu
İGDAŞ Doğalgaz Saati Yüksek Ses!

İGDAŞ DoğalgazSaati Yüksek Ses!

Hakan
İGDAŞ Yüzyıl Mahalle Bağcılar İstanbul Doğalgaz Saati Sorunu!

İGDAŞ YüzyılMahalle Bağcılar İstanbul Doğalgaz Saati Sorunu!

Ahmed

Öne ÇıkanKonular