İGDAŞ Doğalgaz Faturası Abartılı!

29 Mayıs 2024 17:09
29 Mayıs 2024 15:29

Şunu eklemek istiyorum geçen ay 48 TL bu ay 1110 TL normal olmadığı aşikar sayacımın değişmesini faturamın düzeltilmesini talep ediyorum

29 Mayıs 2024 15:30

Bu da geçen ay 48 TL fatura acilen sayacın değişmesini talep ediyorum

29 Mayıs 2024 16:27

İGDAŞ mesaj atmış faturada sorun yok diye 2 aydır kombim kapalı geçen ay 48 TL geldi bu ay 1100 buna normal diyor takdir sizin evde kombi yanmıyor belli ki sayaç arızalı faturayı ödemeyeceğim

Fuat
Fuat

Ben emekli bir vatandaşım maaşımı her ayın 24 de alıyorum doğalgaz ve su faturalarımın son ödeme tarihleri ayın 13 de deniyor yani maaşımdan 10 gün önce ödeyemiyorum doğal olarak cezaya giriyor bunun düzeltilmesini istiyorum ne yapmam gerekiyor.

Ekrem
Ekrem

İbb de çalıştığınız için mi çabuk çözüldü yoksa gidiş süreciniz nasıldı bilgi alabilir miyim bende İbb ve Kağıthane ve Kartal merkeze gideceğim sözde kaçak kullanım var kullandığınız metreküpü dikkate almıyorlar sayaç kırıksa her türlü kaçak kullanım görünüyor bununla ilgili süreç çözmeye çalışıyorum

Eb Ajans
Eb Ajans

Bir önceki ayın fatura endeksiyle kendi sayacınızı karşılaştırdınız mı? Şunu da ekleyeyim sayaçta arıza olması durumunda sayaç dönmez. Çok fatura değil de hiç fatura çıkmaz bilginiz olsun

İsmail

Teşekkür ederim sorun çözüldü ama yinede verdiğiniz bilgi değerli