Ayşegül
23 Ağustos 2023 16:38

Antalya Aspendos şubesi İder mağazasından Perge koltuk takımı aldık. Koltuğun bir tanesi 1 ayda çöktü. Sürekli arayıp durumu söylememize rağmen 2 ay oldu hala teknik servis gelip bakmadı. Çözüm bulunmadı. Bu koltuk takımını aldığımız için ve İder'i seçtiğimiz için çok pişman olduk. Ürünlerinin arkasında durup çözüm üretmiyorlar.

28 Ağustos 2023 17:06 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz , Şikayetiniz ilgili birimlerle paylaşılmış olup tarafınıza geri bildirimler yapılacaktır . Detaylı bilgilendirmek üzere yetkili kişi tarafından aranıyor olacaksınız Saygılarımızla.. Teknik. Servis Hiz.Çağrı Merkezi Yönetimi

Evren sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 07:45
Modalife Mobilya Karşımızda Muhatap Yok
Arif sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Koltuk Eksik Geldi, Birinin De Vidaları Eksik.

05 Mart 2024 10:14
İstikbal Koltuk Eksik Geldi, Birinin De Vidaları Eksik.
Serdar sonuçtan çok memnun

09 Ekim 2023 15:03
"Öncelikli olarak Sider Hanıma teşekkürlerimi sunmak isterim, kendisine her aradığımda ulaşabildim, ürünle alakalı yaşadığım sorunu çözümü konusunda her zaman destekleri oldu. Ürünlerin yenileri ile değişimi konusunda'da yardımcı olacaklarını belirttiler. Mobilya takımı alacaktım onları da İder'den alacağım artık, firma olarak her zaman yardımcı oldular tekrar Sider Hanıma ve İder firmasına destekleri için teşekkürlerimi sunmak isterim. Saygılarımla. Serdarçizgen"
İder Koltuk Takımı Çöküntüler
İder Koltuk Takımı Çöküntüler

08 Ekim 2023 21:22
Sedef sonuçtan çok memnun

28 Haziran 2025 14:27
"Sorun kısa zamanda çözüldü teşekkür ederim"