18 Ekim 2024 22:523.596

31 Mayıs'ta İdefix üzerinden "Paw Secret" isimli satıcıdan 4 kg Royal Canin kısır kedi maması sipariş verdim. Satıcıya da orijinal olup olmadığını sordum. Orijinal ve kilitli paket denildi. Gelen mamalar 2'şer kiloluk 2 paketti. İlk pakette sorun yoktu ama diğer 2 kg'lık paketi yeni açınca mama taneleri koyu renkte ve garipti. Kedim kokladı ve yemedi. İyi ki yememiş. İyice şüphelenip internetten araştırdım ve pakette de anormallik varmış. Royal Canin'e sorgulattım ve ürünün sahte olduğunu, iade başlatmamı mail attılar. İdefix ile görüştüm. Satıcıyı şikayet edip ücret iademi istedim. Kayıt oluşturdular. Akşamına arayarak 14 gün iade süreci geçmiş dediler. Hem sahte mama satan ve haklarında başka şikayetler de olan satıcıyla çalışıyorlar, hem mağdur oluyorum, kedim tehlikeden kıl payı dönüyor. Hem de iade süreci geçmiş diyorlar. Bir kediye 2 kg mamayı yedirip diğer pakete 14 günde nasıl geçecektim? Ayrıca mama firmasının sahte mama olduğunu yazdığı mail'i de kendilerine gönderdim. Eğer mağduriyetim giderilmezse Tüketici Mahkemesi'ne gideceğimi belirttim. İademi istiyorum. Özür dileyip sorunu çözeceklerine beni uğraştırdılar. Ayrıca Paw Secret isimli satıcıdan da şikayetçi olacağım.

19 Ekim 2024 10:18 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. En kısa sürede sizin ile iletişime geçeceğiz. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

21 Ekim 2024 13:55

Sayın Nilgün P., Talebiniz ile ilgili detaylı bilgiyi size telefonda aktardık. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

Nilgün
21 Ekim 2024 21:34

Talebim ile ilgili bana aktarılan sattıkları, sahte olduğu onaylanmış mamanın ücretini 14 gün geçtiği için iade edemeyecekleri. İsterseniz yasal haklarınıza başvurabilirsiniz dediler bir de utanmadan. Sattığınız sahte mamanın paketini doğal olarak yeni açtım. Bir kedi 7 kilo mamayı 14 günde nasıl yesin!

1 Nisan 2025 12:28

İdefix üzerinden ürün alırken kılı kırk yarıyordum bende sahte mama sorunu yaşadım idefix satıcı firmadan alacağı 3 kuruşun peşine düşmüş ve tüketici nin haklarını gözetmemiştir

18 Aralık 2024 08:33

İdefix piyasa girdi ama daha iyi denetleyeceğine göz yumuyor galiba. Alacağım 3 5 şey vardı vaz geçmiş bulunuyorum. Tün satış portallı aradan komisyon alma peşinde. Artık kalite düştü. Bildiğin fiziki mağazaya gidip almak daha iyi.

Barış
Benzer Şikayeti Var
3 Kasım 2024 12:46

İdefix sahte mama satışına göz yumuyor, şikayet edilen satıcılar satmaya devam ediyor.

idefix'te Kayıp Sipariş Ve İade Sorunu!

10 Kasım 2024 15:491.711

idefix'ten 02.10.2024 tarihinde yaptığım alışverişten Royal Canin yavru kedi maması 10 kilo elime ulaşmamıştır. Bugün 10...

25 Eylül 2024 20:592.562

Güvenilir bir site olduğunu düşünerek idefix'ten 15 kg Royal canin kedi maması sipariş verdim. Sipariş 4 adet 4 kg'lik p...

2 Yorum

Tümünü Gör
İdefix'ten Alınan Akıllı Saat Sıkıntılı!

İdefix'ten AlınanAkıllı Saat Sıkıntılı!

İdefix Müşteri Memnuniyetsizliği

İdefix MüşteriMemnuniyetsizliği

Hakki
İdefix Bir Ay Olmadan Gaz Kaçıran Ocak!

İdefix Bir AyOlmadan Gaz Kaçıran Ocak!

Kemal
İdefix Muhatap Arıyorum, İletişim Hattında Canlı Bilgi Vermiyorlar!

İdefix MuhatapArıyorum, İletişim Hattında Canlı Bilgi Vermiyorlar!

Fikret
İdefix Sıfır Diye Aldığımız Ürünün Ambalajı Açılmış Teşhir Ürünü Olması

İdefix Sıfır DiyeAldığımız Ürünün Ambalajı Açılmış Teşhir Ürünü Olması

Hüseyin
İdefix Platformundan Alışveriş Yapmış Olmak Gafletine 2. Kez Düştüm!

İdefixPlatformundan Alışveriş Yapmış Olmak Gafletine 2. Kez Düştüm!

Zülkarneyn

Öne ÇıkanKonular