Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Bayon Satışında Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Mağduriyet

14 Aralık 2024 18:26

Hyundai Bayon markalı araç satın almak için 4.12.2024 tarihinde Ankara’da bulunan ş. A******* bayisine başvurdum 20 Ocak tarihinde yeni araçların geleceği tarafıma bildirildi. Bende kendi aracımı satıp araç alacağımı söyleyip haberleşmek için firmadan ayrıldım. 10.12.2024 tarihinde aracıma bir alıcı buldum ve bayiyi arayıp ellerinde araç varsa aracımı satacağımı söyledim. Satış temsilcisi aralık 20 itibariyle araç geleceğini söyledi. Bende aracımı sattım bayiye gidip kapora verdim. Ardından 13.12.2024 tarihinde mesai bitimine yakın aranıp önce aracın fabrika kaynaklı olarak beyaz renginin gelmeyeceği söylendi. Ben bunun üzerine başka renk olur dedim bu sefer style paket sorunlu dendi o zaman elit paket alayım dediğimde hiçbir bayon gelmeyecek denildi. Bana böyle bir sorun varsa size kaç kere sordum niye arabamı sattırdınız dediğimde satmasaydınız anlaşıp adamları bekletseydiniz denildi. Kendilerinin beni kandırdığı gibi benimde başkasını kandırmam istendi. Ardından bayiye gittim bu sefer ellerinde kalan 2024 makyajsız kasa bir style paket aracı bana satmaya çalıştılar. Araçta sadece hayalet ekran yok dendi ardından öğrendim ki güvenlik paketide yokmuş. Bayinin ve Hyundai firmasının bu tutumu beni maddi manevi zarara uğrattı. Daha 50 bin kilometre olmayan aracımı sattım ve ş* an arabasız kaldım.

16 Aralık 2024 08:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Bayon Araçta Tekrarlayan Lastik Basınç Sistemi Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Yusuf
28 Temmuz 10:37
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
16 Ocak 2024 20:17