Huawei Matebook D16 İ5 Şarj Olurken Isınma Sorunu

15 Kasım 2023 13:44

Yaklaşık 3 ay önce Huawei Matebook D16 i5 laptop aldım, kullanım açısından oldukça beğeniyorum, tasarımı da çok şık, yorumlara bakarak almıştım. Fakat aldığım günden beri şarj ederken şarj adaptörü aşırı ısınıyor, ayrıca şarj olurken bilgisayar da ısınıyor, haliyle fan devreye giriyor, az da olsa rahatsız edici bir ses oluyor. Dün akşam da yine şarj ederken adaptör ısındı ama bu sefer çok daha fazla ısınmıştı, üzerine yumurta kırsak pişer yani o derece. Kablolara zarar vermesinden korkuyorum, ki şu haliyle üç vakte kadar adaptörün kabloları erir gibi. Şimdiden Huawei'i uyarmak istedim, böyle bir durumda eve de zarar verirse tüm bu zararlardan dolayı hakkınızda dava açarım, ona göre. İsterseniz adam gibi bir şarj aleti göndererek bu durumu önleyin. Aksi halde yaşanacak zarardan sorumlusunuz, demedi demeyin.

Cihan
Cihan

Sorunu halledebildiniz mi bende de d16 i7 var şarj cihazı aşırı ısınıyor veya servisle görüştünüz mü?

Serkan

Kimse dönüş yapmadı, herhangi bir hasar henüz olmadığı için de yetkili servisi aramadım. Ama kendimce çözüm yolu geliştirdim, sürekli şarjda tutmuyorum, parça parça şarj ediyorum bu sayede ısınmıyor adaptör.

Gökhan
18 Haziran 2023 18:56
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Matebook D16 Aşırı Isınma Ve Bozuk Pil

Yunus