Bay sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Bozuk Laptop Satıyor

25 Haziran 2024 01:41

Mart'ın 7'sinde Hepsiburada Media Markt satıcısından Huawei Matebook D16 aldım. 3-4 aydır kullanmaktayım, uzun süreler kullanıyordum video izlemek için vb. Geldiğinde sağ menteşeden çok minik bir ses geliyordu ve mouse kısmının sağ tarafının biraz içe doğru göçüktü. Zamanında iade edemediğim için mecburen kullanıyordum. Kendi sitesinde şarjı 7 saat civarı gittiği gözüken cihaz 3 saat bile gitmiyor, ayrıca çok aşırı yavaş şarj oluyor. Haliyle kullanırken çoğunlukla şarjda kullanıyordum ama haziran civarı aşırı ısınmalar ve donmalar olmaya başladı. Üstüne sıcaklık 82 derece ve üstü olduğu zaman laptop tamamen takılıp kalıyor. Kapatmak zorunda kalıyorum. Ankara KVK teknik servise götürdüm, orada ekranın yamuk olduğunu ve mouse kısmının kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Sadece şarj ve ısınma sorununu tamir etmelerini rica ettim. Ertesi gün mouse kısmı için 2600 TL civarı bir fiyat çıkardılar. Reddettim ve menteşeden hiç bahsetmediler. Sonrasında bugün servisten teslim almaya gittiğimde menteşe için oradaki çalışan, menteşe için içindeki sıvı birleşince düzelecek gibi saçma bir şey söyledi. Ardından teslim aldım ama laptopu sanki sadece formatlayıp göndermişler gibi tüm sorunlar aynen duruyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmaktan başka çarem kalmadı.

profile profile

Emrullah
29 Ağustos 2023 12:44
Bilgisayarım 2 Ay Serviste Oyalandı Huawei Müşterisinin Yanında Değil
Bilgisayarım 2 Ay Serviste Oyalandı Huawei Müşterisinin Yanında Değil
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Matebook D16 Aşırı Isınma Ve Bozuk Pil

Yunus
27 Kasım 2023 13:56
Huawei Matebook D16 Aşırı Isınma Ve Bozuk Pil

16 Eylül 2023 14:14
Mert sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 15:39
Huawei Laptop Şarj Soketi Sorununa Yüksek Fiyatlı Onarım Teklifi
Yigit sonuçtan hiç memnun değil

Yigit
22 Eylül 2023 13:46