Servise Gönderdiğime De Huawei Kullandığıma Da Pişman Oldum!

Huawei
7 Mart 2024 19:139.980
16 Nisan 2024 00:05

Huawei firmasına yönelik burada yazmış olduğum şikayet firma tarafından kesinlikle değerlendirilmedi. Bir müşteri olarak kaale alınmadığımı bir kez daha gördüm. Ürün satarken müşteri dostu gibi davranıp, satış sonrasında biz müşterilerin geri dönüşlerini dahi önemsemeyen Huawei için yasal süreci başlattım. Tüketici Hakem Heyeti'ne gerekli evraklarım ve delillerimle birlikte başvurumu yaptım. Şu ana kadar hiçbir kimsenin tarafıma bir dönüş yapmaması kabul edilebilir değil.

Elmira
Elmira
7 Eylül 2024 13:21

Yaklaşık bir ay önce gönderdiğim Huawei Matebook d15 cihazımla birlikte şarj aletini de göndermiştim. Fakat beni 20-25 gün sonra arayıp garanti kapsamında olan ve ekstra garantisi de dahil olan cihazımın onarımı için 8.120 TL ücret istendi, mecburen verdik bugün geldiğinde kargo parasını da bize ödettiler. Açtığımda ise şarj aletimin yollanmadığını gördüm. Gerçekten bir daha asla tercih etmeyeceğim bir marka. Müşteri servisini aradım farklı bir numara verildi, sıranız 1 denmesine rağmen 20 dakikadır açılmasını bekliyorum. Gerekli yerlere başvuracağım.

Eda
Eda
11 Mayıs 2024 16:01

Merhaba, bende Huawei Matebook d15 bilgisayarımı 22.12.2023 tarihinde yetkili servise gönderdim (garanti kapsamındaydı). Beş ay sonra bugünün tarihiyle bana geri yollandı. Ben şarj aletiyle birlikte göndermiştim, bana geri gönderilmedi şarj aleti. Ve bilgisayarım müşteri hatası denilerek tamir edilmedi. Üstüne üstlük kargo ücretini de ben karşıladım.

Huawei Matebook D16 Çerçeve Kırıldı, Hiçbir Dıştan Hasar Almadı!

Huawei Matebook D16Çerçeve Kırıldı, Hiçbir Dıştan Hasar Almadı!

Ozgur
Huawei Matebook 14s 2023 Garanti Mağduriyeti

Huawei Matebook 14s2023 Garanti Mağduriyeti

Görkem
Huawei Hatalı Ürün Gönderiyor!

Huawei Hatalı ÜrünGönderiyor!

Huriye
Huawei D15 i3 Matebook Arızası!

Huawei D15 i3Matebook Arızası!

Berivan

Öne ÇıkanKonular