HP Victus Gaming PC Bir Anda Kapandı

HP Victus Gaming PC Bir Anda Kapandı
15 Haziran 2024 12:29716

HP Victus Gaming Laptop’um oyun oynarken bir anda tamamen kapandı ve açılmıyor. Alalı 1 sene oldu olmadı ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum ve içerisinde çok önemli belgelerim var. Cihazın garantisi devam etmektedir. Acil çözüm bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim

28 Ağustos 2024 12:48

HP Victus Laptop prize takılı halde iken çınlama sesi çıkartıyor ve bu aşırı rahatsız edici. Uygulama açıkken ya da oyun oynarken çok ısınıyor donma kasma oluyor. Hiçbir işlem yapılmıyor PC de. Bunu daha önce de yaşadım sorun çözüldü fakat tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamaktan bıktım. Buna acil bir çözüm bekliyorum

16 Haziran 2024 10:43

An itibarı ile PC açıldı ve çalışır durumda. Asıl soru neden böyle bir durum olduğudur. Donanım arızası mı oldu yoksa PC nin güvenlik önlemi gibi bir şey miydi?

21 Haziran 2024 11:37 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın İlgili; Müşterimiz Samet S.'ın sitenize yazmış olduğu şikayet ile ilgili tarafınıza bazı bilgiler iletmek isteriz. Sitenizde yayınlanan yazısına istinaden Müşteri ilişkileri yetkilimiz Samet S. ile iletişime geçmiş , konu ile ilgili bilgilendirme sağlanmıştır. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla; HP Türkiye Kurumsal Ürünler Müşteri İlişkileri

Benzer Şikayeti Var
19 Temmuz 2024 02:08

Aynısı şimdi bana da oldu kendiliğinden mi düzeldi yoksa servise mi gönderdin yardımcı olursan çok mutlu olurum.

HP Victus Açılmıyor Power Işığı Yanıp Sönüyor

Yasin
Yasin
29 Eylül 2024 21:052.784

HP Victus laptopum bir anda kapandı ve güç ışığı yanıp sönüyor ama laptop hiçbir şekilde açılmıyor ve daha garantisi dev...

1 Destek1 Yorum

HP Victus Marka Oyuncu Laptopu Sürekli Hata Vermesi

Samet.
Samet.
29 Kasım 2023 13:081.127

HP Victus marka laptopumun daha bir yıldan fazla garantisi olmasına rağmen ve neredeyse bir ay kullanmama rağmen, oyunla...

HP Victus Oyuncu Bilgisayarım Oyun Sırasında Kapanıyor

Büşranur
Büşranur
4 Şubat 2025 21:40942

"Anına iletişime geçildi ve sorunumla ilgilenildi ilgi alakanız için çok teşekkür ederim"

Öne ÇıkanKonular

Victus Gaming 15-fa1006nt Logo