Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Hotels.com Tarafından Yapılan Eksik Ödeme

03 Ağustos 2023 15:48

2023 Haziran ayında Hotels.com sitesi üzerinden bir otel rezervasyonu yapmıştım (Seyahat Programı: 72586028246669). Ödemeyi çevrim içi olarak Türk lirası cinsinden yaptım. Kredi kartımdaki hesap hareketlerine baktığımda ödeme yaptığım miktardan daha fazla para çekildiğini gördüm. Sonrasında ekran görüntüleri alarak bu durumu Hotels.com müşteri hizmetlerine bildirdim ve birkaç gün sonra da aradaki farkı tarafıma iade ettiler. Bu sorun düzeltilmiş oldu. Ancak bir süre sonra seyahat planımda bir değişiklik yapmak zorunda kaldım ve otel rezervasyonumu iptal ettim (Rezervasyon iptalini otele giriş tarihinden çok daha önce yaptım ve herhangi bir ücret kesintisi veya cezasının olmayacağı tarafıma bildirilmişti). Birkaç gün sonra tarafıma iade ödemesi yapıldı fakat eksik ödeme yapılmıştı. Yine müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim, ekran görüntülerini kendilerine gönderdim ve onlar da aradaki eksik ödemenin en geç 10 iş günü içinde gerçekleşeceğini söylediler. Şu anda bu işlemlerin üzerinden 1 aydan daha fazla bir süre geçti ancak hala bir geri ödeme yapılmadı.
Hotels.com yetkilileri; herhangi bir iptal cezası olmadığı halde kredi kartımdan çekilen toplam tutar, tarafıma iade ettiğiniz toplam tutardan daha fazladır. Aradaki farkın sizin müşteri temsilcilerinizin de belirttiği şekilde bir an önce ödenmesini talep ediyorum.
Bundan sonra hotels.com üzerinden hiçbir rezervasyon yapmayacağım.
Ve umarım bu yazımı okuyanlar da hotels.com sitesinden rezervasyon yaparken bir kez daha düşünürler.

23 Ağustos 2023 21:01 (Şikayetten 20 gün sonra)

10 Ağustos 2023 15:04
İrem sonuçtan memnun

30 Mayıs 2023 04:18
Hotels.com Fazla Para Çekimi

Hotels.com Rezervasyon İptali Sonrası İade Yapılmıyor, Ek Ücret Kesildi

13 Ağustos 12:15
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2023 16:40
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2023 15:15
Hotels.com İade Talebi Sorunu