Osman sonuçtan çok memnun

Horoz Lojistik Yollarını Gözlediğim Ela Gözlü Altus Kargom:) Hadi Gari Gelsin Bari:)

25 Ekim 2024 16:20
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler beni arayan şikayet var ekibindeki Fatma hanıma öncelikle çok yetkin saygılı tecrübeli profesyonel yaklaşımlı arkadaşımız kendileri. Teşekkürler şikayet var ailesine ayrıca ben gayet başarılı buldum bu kadar bu ekibin bu kadar ilgili ve etkili olacaklarını hiç düşünmemiştim kutlarım harikasınız. Sevgiler.”
24 Ekim 2024 19:37

Müşteri adı:Osman dindar Tel:505 688 92 17 Mail: [email protected] Teslimat no:885 705 3995 Teslimat şube : Çanakkale Gönderim Şirketi Takip No: 593 182 295 741 84 Kargom 3 gündür gelmiyor. Not düştüm üstüne adreste değilim gelmeden önce haber verin diye ama bana haber vermeden 1 veya 2 defa getirmişler o anda arıyorlar kapıyı açın diye ama maalesef ben orada değilim. Beni arayın dedim 1 saat önce ama arayamayız ancak 15 dakika. Önce ararız dediler. Ona da Okey dedik ama maalesef gelen Kervan yok ortada. Sevgiler. Sevgiyle bekliyorum dostlar.

25 Ekim 2024 17:19 (Şikayetten 59 dakika sonra)
25 Ekim 2024 17:37

Teşekkürler Şikayet var ekibi. Sizden aldığım hızlı hizmetten son derece memnun kaldım. Horoz Lojistik firmasının ürünü teslim eden ekiplerindende memnunum ürün gelmeden neredeyse 1 saat öncesinden beni arayıp uyardılar evde olmam konusunda. Teşekkürler Horoz Lojistik ekibine ayrıca kurallara uyalım ve hepimiz mutlu olalım diyorum kısaca. Sevgiler.

25 Ekim 2024 17:42

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Horoz Lojistik'te Bebek Arabası Kargosunun Teslim Edilmemesi Ve Sürekli Bahane

05 Ocak 13:44