Selda sonuçtan hiç memnun değil

Homend Robot Süpürge Servis Sorunları

29 Temmuz 2024 12:58

Alışveriş sitelerinden birinden Homend Alex robot süpürge aldım. Kullanıma devam ederken üründe sorun çıktı. Süpürge temizlik komutu verdiğimde olduğu yerde dönüp duruyor ama temizlik başladı diyor ve kalıyordu. Ürünü sisteminize kayıt yaptırıp teknik servis desteği almak için firmanıza geri gönderdim. 22 Temmuz'da müşteri hizmetlerini aradım, ürünün akıbetini öğrenmek için. Her zamanki gibi R**** Hanım çıktı telefona. Ürünümün kargoya verildiğini, kargo firmasından kargo takip için SMS geleceğini söyledi. SMS gelmeyince tekrar aradık, yine R**** Hanım çıktı. Bekleyin, gelmezse tekrar arayın cevabını verdi. Bugüne dek herhangi bir SMS gelmeyince bugün tekrar aradım, yine R**** Hanım çıktı telefona. Sorunu anlattım, bana kargodan SMS geleceği ritüelini tekrarladı. Bir hafta oldu. Neden gelmiyor? Ürün ne zaman kargoya verildi? Onu söyleyin diye ısrar edince sisteme baktı ve bu defa ürününüz kargodan iade gelmiş dedi. Neden dedim, sistem kaydı oluşturup öğreneceğiz dedi. Israr etmesem hâlâ başınızdan savacaktınız. Sizi şikayet etmek istiyorum. Başka yetkiliye yönlendirin dediğimde görüşmeyi sonlandırıyorum. Siz bir daha arayın dedi. Var mı başka temsilci? Her aradığımda siz çıkıyorsunuz diye sordum, yine arayın gibisinden konuşmaya devam etti. En sonunda evet var dedi. Kendisinden şikayetçiyim. Müşteri olarak beni sürekli başından savmaya çalıştığı, işini olması gereken ciddiyette yapmayıp zamanımı boşa harcattığı için. Görüşmenin incelenmesini ve ürünün tarafıma artık geri gönderilmesini istiyorum. Firmaya olan güvensizliğim iyice arttı. Mağdur ediliyorum.

Halil
Halil

Abim bana da hep öyle diyorlar üç aydır ürünüm serviste sizinki geldi mi banada yardımcı olabilir misiniz nasıl geldi diye

Selda

Sürekli arayıp bulduğum her temsilciye konuyu ilettim. Web sitesinden giriş yapıp teknik destek talebinde bulundum ve hala bana ürününüz tarafınıza gönderimi sağlanacak diyorlarken ürün kargodan çıktı açıkçası. Yapılacak tek şey ya telefonda ısrarcılık ya da Tüketici Hakları'na şikayet etmek CİMER'de çözüm olabilir bilginize

Erhan sonuçtan çok memnun

Erhan
21 Ağustos 2024 14:19
Homend Karışık İade Süreci Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları
Selda sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 20:13
Senem sonuçtan hiç memnun değil

Senem
22 Nisan 2024 17:08