Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Homend Kahve Makinesi Pişmanlığı

Aysun
22 Ağustos 2023 10:26

Homend mi? Asla.
Merhaba Homend'den aldığımız kahve makinesi 2 gün kullanmadan arıza verdi. Servise gönderdik dönüşte aynı arızayı tekrarladı. Toplamda bu sorunu 3-4 kere yaşadık her defasında makine tamir edildi deyip geri gönderildi ve aynı arıza tekrarladı. Artık yeter deyip değişim talebinde bulunduk. Çünkü aynı paraya aynı makineyi alamayacağımız için para iadesini tercih etmedik. Servis bize bir düşük modeli teklifi etti. Muadil ürün olarak. Tabii ki bunu kabul etmek istemedik. Bunun üzerine Homend ile yaptığım bütün görüşmelerde farklı bir şekilde çözemeyeceklerini depolarında ne ürün varsa onu gönderebileceklerini söylediler. Sonuç olarak kendi hatalarından kaynaklı bozuk ürün bize gönderildi ve bunun suçu bizimmiş gibi daha düşük bir model makine Bize teklif ediliyor. Sonuç olarak buradan anladığım kendi üretim hatası olsa bile Homend in ürünlerinin arkasında durmadığı müşterisini mağdur ettiğidir bir daha asla Homend'ten ürün almayacağım. Hala günler oldu. Sorunumuz çözülmedi. Homend pişmanlıktır.

profile profile profile

Gülin
12 Haziran 2024 10:28

Zuhre
26 Haziran 2024 12:36
Karaca Homend Su Yeşili Kahve Makinesi Faciası
Karaca Homend Su Yeşili Kahve Makinesi Faciası
Doay sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 23:42
Homend Ürününün Arkasında Dur!
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
23 Ekim 2023 11:19
Onur sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 17:47
Homend Kategorileri