Hepsijet XL Sipariş Teslimatı Saat 23:00'a Kadar

Hepsijet XL Sipariş Teslimatı Saat 23:00'a Kadar
26 Nisan 2024 18:341.741

Hepsijet XL teslimat süresini 18:00'a kadar deyip sonrasında 23:00'a beklemenizi istiyoruz diyor. Bugün teslim edilecek mi diyorum teslim edilebilir diyorlar sadece. Ben iş yerimde 23:00'a kadar sizin kargonuzu mu bekleyeceğim acaba? Ayrıca Hepsiburada üzerinden oluşturulan siparişte iş yeri olarak seçmeme rağmen adresi neden böyle bir teslimat düzeni var anlamış değilim. Yetişmiyorsa söyleyin evimize gidelim.

1 Destek
26 Nisan 2024 18:28

Tekrar müşteri hizmetleri ile konuştuğumda 21:00 ' a kadar beklemem gerektiği hatta dağıtıcı arkadaşın daha adrese bile yaklaşmadığını söyledi. 23:00'a kadar bunun uzayabileceğini söyledi. Siparişimin teslimatı ertelensin istiyorum. Onu da sadece 2 gün erteleyebiliyorlarmış. Dağıtıcı arkadaşla iletişeme geçmek istiyorum diyorum, onu da yapamıyorlarmış. Destek hattınız hangi konuda yardımcı olabilir söylerseniz o konuda destek alayım!

26 Nisan 2024 18:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

26 Nisan 2024 19:32

Son aramamda görüşme sağladığım Can bey aciliyeti ileteceklerini söyledi. Ancak hiçbir şey değişmedi.

26 Nisan 2024 19:51

Kurye aradı sonunda saat 23:00'a kadar teslimat olmadığını söyledi. Teslimat yapılmayacağını söyledi. 3 saat boşu boşuna beni mesai bitiminde cuma gecesi beklettiler. Hepsijet'in kuryelerden gram haberi yok.

29 Nisan 2024 14:25

Merhaba, Ben Sosyal Medya ekibinden İrem, Yapılan görüşmeler ve incelemeler sonucunda şikayetiniz çözüme ulaşmıştır. HepsiJET olarak bize iletilen her bildirimi çok önemsiyor ve kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak görüyoruz. Çözüm sürecini size gönderilen anket ile değerlendirmenizi rica ederiz. Değerlendirmeniz ve yorumlarınız bizim için çok kıymetlidir. Saygılarımızla, HepsiJET

9 Ağustos 2024 00:45

Yorumlarımın en ufak kıymeti olduğuna inanmıyorum. Tamamen geçiştirme ve günü kurtarma!

Hepsijet Kargo Teslimat Sıkıntısı

14 Aralık 2023 21:23903

Hepsiburada'dan Hepsijet kargo ile bir sipariş verdim. Teslimat tarihi bugündü, 14 Aralık Perşembe'ydi ve iş yerime sipa...

Hepsijet Siparişi Kuryeye Vermiyor!

27 Ocak 2024 15:14296

"Teşekkürler"

1 Yorum

Hepsijet Dağıtıma Çıkarılan Kargo Teslim Süresi

26 Nisan 2024 17:18506

"Büşra hanıma ilgisi için çok teşekkür ediyorum iyi çalışmalar diliyorum."

Hepsijet Dağıtıma Çıkarılan Kargo Teslim Süresi
1 Destek

Hepsijet Kargo Kargomu Hala Getirmedi.

22 Şubat 2024 13:43550

Hepsiburada'dan çocuk bezi siparişi verdim. Dün, 21/02/2024 tarihinde Hepsijet'ten kargomun dağıtıma çıktığına dair bir ...

Hepsijet Kargomu Teslim Etmedi

6 Ocak 2024 18:58541

İnternetten ürün satın aldığım firma kargoyu Hepsijet kargosuyla gönderiyor. Ben de teslim tarihini 06.01.2024 cumartesi...

Tümünü Gör
Hepsijet Kargo Firmasının Beni Mağdur Etmesi!

Hepsijet KargoFirmasının Beni Mağdur Etmesi!

Ömer
Hepsijet Penti Kargo Teslimatı

Hepsijet PentiKargo Teslimatı

Emine
Hepsijet Kırık Damla Teslim Etti!

Hepsijet KırıkDamla Teslim Etti!

Murat
Hepsijet Şubede Çalışan Yok, Muhatap Yok!

Hepsijet ŞubedeÇalışan Yok, Muhatap Yok!

Mert
Hepsijet Sorumsuzluk Teslim Esnasında Apartmana Zarar Veriyor