Gamze sonucu yetersiz buldu

Hepsijet Teslimatta Görünüp Teslim Edilmeyen Kargo

03 Aralık 2023 12:00

28 Kasım da Hepsijet kargoya verilen ürünüm en geç 30 Kasım da teslim görünmesine rağmen dağıtım da görünüp kesinlikle teslim edilmemiştir. 2 Aralık müşteri hizmetleriyle görüştüm kendileri gerekli işlemlerin yapıldığını tarafıma ulaşılacağı söylendi ama ne yazık ki ne bir mesaj ne bir arama herhangi bir dönüş sağlanmadı kargom da teslim edilmedi. Ürünümün teslim edilmesini istiyorum. Benim gibi bir çok insan aynı mağduriyeti yaşamakta gerekli şikayetleri gerekli yerlere yapmaktan çekinmeyeceğim.

03 Aralık 2023 12:05 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

Gamze
Gamze
05 Aralık 2023 09:27

Genel müdürlüğün durumun takibinde olduğunu dün gün için de teslim edileceğini söylemiştiniz ama sanırım kuryenin ya da şubenin pek umurumda olmamış bu durum hala ürünüm teslim edilmedi

04 Kasım 2023 20:14
Zübeyde sonuçtan çok memnun

Zübeyde
01 Aralık 2023 22:48
"Teşekkürler"
Tuba sonuçtan çok memnun

09 Kasım 2023 12:10
"Ürünümün teslim edilmesine yardımcı olan Ebru hanıma yaklaşımı ve ilgisi için çok teşekkür ederim."
Selin sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 20:32
Kemal sonuçtan çok memnun

11 Aralık 2023 11:43
"Teşekkürler çok yardımcı oldunuz kuryeyle şu an irtibat halindeyim gün içinde gelecek"

hepsiJET Kategorileri