Bahadır sonuçtan çok memnun

Hepsijet Selimiye Şubesi Vurdum Duymazlığı

Hepsijet Selimiye Şubesi Vurdum Duymazlığı
26 Haziran 2023 09:58
Bahadır'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi arkadaş hızlı şekilde geri dönüş yaptı. Telefon görüşmemizden 30 dakika sonra kargom elime ulaştı. Doğum günü hediyesi olarak almıştım keşke Selimiye şubesi zamanında ulaştırsaydı.teşekkürler”

Hepsijet Selimiye şubesi vurdum duymazlığı. Perşembe günü Hepsiburada'dan aldığım ürün Cuma günü teslim edilmesi gerekirken Pazartesi günü bile teslim edilmedi. Hepsijet Selimiye şubesine kargom ulaşmasına rağmen kurye dağıtıma çıkmıyor. Müşteri hizmetleri temsilcisi arkadaşlar konu ile ilgili çok yakın ilgileniyor selimiye şubesine konunun aciliyeti hakkında bilgi veriliyor fakat selimiye şubesi ürünü göndermiyor. Kargo takip 62751410874443

26 Haziran 2023 10:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

26 Haziran 2023 11:56

Hepsijet Selimiye Şubesi Dağıtıma Çıkmıyor.

01 Temmuz 2023 12:17
Tuba sonucu yetersiz buldu