Hepsijet Kargo Eksik Ürün

Hepsijet Kargo Eksik Ürün
17 Temmuz 2024 18:53

Hepsijet eksik kargo ile yaşadığımız mağduriyet. Samsung internet sitesi üzerinden aldığım klimayı özellikle 15/08/2024 Pazartesi teslim edilecek diye aldım fakat Hepsijet kafasına göre ayırmış kargoları. Klimanın iç ünitesi geldi, dış ünitesi yok. Tabii bundan Hepsijet'in de haberi yok, Samsung'un da haberi yok. Gelmediği için servis 15'inde geldi, kapıdan döndü. Zaten küçük çocuğum var, sıcaktan hasta oldu diye aldım. Tam bir mağduriyet yaşadık. Emeği geçen ne kadar insan varsa Allah'a havale ediyorum. Bir gün arıyorum Bursa dağıtım merkezinde, bir gün arıyorum Balıkesir dağıtım merkezinde. Akşam 21'e kadar teslim diyorlar, bir saat sonra arıyorum Bursa'da diyorlar. Bu kadar iş bilmez insan nasıl bana denk geliyor, hayretler içerisindeyim.

17 Temmuz 2024 18:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

Onur
Onur
19 Temmuz 2024 18:09

Sonuç olarak kimse bir şey yapamadı kargo birinin ayağına takıldı sevabına geldi üç gün sonra kargo geldikten sonra herkes aradı bir şey yapmışlar gibi hele biri ben kargoyu aldığım halde hala teslim edilecek diyor şaka gibi bu kadar Allah'a emanet iş hayatımda görmedim

Volkan sonuçtan çok memnun

Volkan
27 Temmuz 2024 12:40
"12 gün gecikmeyle şikayet var sayesinde klimayı almayı başardık. Teşekkürler..."
hepsiJET Eksik Teslimat Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
hepsiJET Eksik Teslimat Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Haşim sonuçtan hiç memnun değil

Haşim
01 Ağustos 2024 19:32
hepsiJET Benim Ürünüm Nerede Bendeki Bu Ürün Kimin
Abdülkadir sonuçtan hiç memnun değil

Abdülkadir
28 Temmuz 2025 18:31
Halit sonuçtan çok memnun

27 Temmuz 2024 13:53
"Hepsijet genel müdürlükten Çağla hanıma 3 gündür çözülemeyen ve çağrı merkezi üzerinden hiçbir talebe dönüş sağlamayan umursamaz kuryenin ısrarla teslim etmediği ürünü bir saat içerisinde tarafımıza ulaştırdığı için teşekkür ederim."
Hepsijet XL Ürünü Teslim Etmiyor Kuryeye De Ulaşamıyor
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Sorunu: Hepsijet Randevulu Teslimatı Gerçekleştiremiyor

18 Haziran 2025 10:23