21 Ekim 2024 01:438.747

24647324 müşteri numaralı ve 351000041121612 poliçe numaralı hepiyi Premium genişletilmiş kasko sigorta poliçesini 05/09/2024 tarihinde Hepiyi sigortayı arayıp teklif alıp, müşteri hizmetleri ile görüşüp mail alıp konuşup internet online sitesinden sorarak yaptım.

08/06/2024 günü dolu düştü aracımız hasar aldı, servisten sıra aldım ve can sıkıcı şeyler oldu. Kısaca aracı 19/09/2024 tarihte teslim ettim.
Aracımda dolu nedeniyle her yerinde ezik ve göçükler var.
1) Aracın tamamının boyasına karşılamıyor, servis fark istiyor.
2) ikame araç dolu hasarında verilmezmiş 2 hafta serviste kalacak.
Hepiyi kaskoyu arayıp müşteri hizmetlerinden başka Muhatap bulamıyorsun, çözüm yok.
20 yıldır kaskolu araca binerim poliçeleri genelde acentadan yaptırırdım. Hepiyi online siteden ilk kez yapıp çok mağdur oldum.
Doğan Holdingin diye Hep iyi kaskoya yaptırdım. Bir daha asla çok pişmanım, ayağım sakat ikame araç verilmedi ve aracımda çok iyi onarılıp verilmeyecek.
Komşularımın sitede farklı araçları doluda hasar aldı,
İsmi duyulmadık kaskolar tüm dolu hasarını ve boyasını, ikame verirken, ben mağdur oldum, hepiyi kasko beni mağdur etti. Sitemiz yan yana 12 blok ve 270 daire, çoğu beni tanır ve mağduriyetimi gördü.

2 Destek
21 Ekim 2024 09:04 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sn. Umut O. Hep iyi olmamıza katkı sağlayacağına inandığımız görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz Şirketimize ulaşmış olup hassasiyetle incelenmesi için kayıt altına alınmıştır. Değerlendirmelerimiz sonucunda iletmiş olduğunuz iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Şirketimizle ilgili paylaşmak istediğiniz şikayet, öneri ve taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi / Şikayet Yönetimi

4 Kasım 2024 23:49

Aracım 1 ay kalacak boya farkıda vereceğim 45 bin diğer yerleride boyanacak, kasko 3 parça karşıladı ve araç ala bula olacak bende fark verip geri kalan kapı çamurluk vb. Boyatıyorum yoksa renk farkı olacak ve toplamda 1 ay kalıyor ikame vermediniz, bu gidişle inşallah batarsınız kasko size göre değil, hak yiyip milleti aldatın sonrada ayakta kalın Allah'ın da bir adaleti var

13 Kasım 2024 10:42

Sn. Umut O. Talebinizi detaylı olarak incedik ve sonuçlandırdık . Değerlendirme sonucumuzu iletmek üzere iletişim bilgilerinizden size ulaşamadık. Bize Çözüm Merkezimizden ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi /Şikayet Yönetimi

13 Kasım 2024 10:58

Telefonum hep açık, işinize gelmeyince ulaşamadık, sabahtan beri diş randevum var telim açık, herkes ulaşıyor, sizdeki oyun bahane mağduriyet bitmez, sizi tavsiye eden sigortacı arkadaş ile selamı kestim. Dolu nedeniyle 3 parça boyanıyor araç ala bula olacaktı zaten kapı çıtaları doludan iyi olmamıştı bende geri kalan yerler renk farkı olmasın diye 45 bin TL'ye fark verip geri kalan yerleride boyatıyorum, Ford metinler Sinan bey sağ olsun 6 günlük il dışına araç verdi servisten... Sizden kasko ve sigorta asla etrafıma da, eşe ve dosta tavsiye etmiyorum.

Hepiyi Sigorta Sigorta Şirketinin Çözüm Üretmeyen Hizmeti

Ökkeş
18 Kasım 2024 20:2114.218

Hepiyi Sigorta'dan aracıma kasko sigortası yaptırdım. 21.10.2024 günü kaza sonucu dosya no 2024351029793 açtırdım. Aracı...

7 Destek1 Yorum

Uzayan Onarım Süreci Ve Ödenmeyen Hasar Bedeli Mağduriyeti

Talha
13 Eylül 2025 18:001.925

Hepiyi Premium Genişletilmiş Kasko Sigorta Poliçesi (Poliçe No: 35100008286014) kapsamında, 26.07.2025 tarihinde bir kaz...

Hepiyi Sigorta Hasarsızlık İndirimimi Uygulatmıyor

19 Ağustos 2024 11:192.646

22/08/2023 tarihinde arabamla ilgili Hepiyi Sigorta adlı firmadan kasko poliçesi satın aldım. Bu kasko döneminde, 16/01/...

Ferhat
30 Ocak 2024 18:063.582

Hepiyi Sigorta'dan premium genişletilmiş kasko poliçem var. İkame araç, özel servis, çekici hizmeti, orijinal parça vb. ...

Tümünü Gör
Hepiyi Sigorta İle Yaşadığım Mağduriyet

Hepiyi Sigorta İleYaşadığım Mağduriyet

İbrahim
Hepiyi Sigorta İptal Durumundaki İade Sorunu!

Hepiyi Sigorta İptalDurumundaki İade Sorunu!

Hepiyi Sigorta Arızalı Aracıma Kurtarıcı Temin Edemedi!

Hepiyi SigortaArızalı Aracıma Kurtarıcı Temin Edemedi!

Zeynel
Hepiyi Sigorta Sağlık Sigortası Mağduru!

Hepiyi Sigorta SağlıkSigortası Mağduru!

Hepiyi Sigorta Hasar Ödemesi

Hepiyi Sigorta HasarÖdemesi

Vedat
Hepiyi Sigorta Tutarsızlığından Dolayı İki Aydır Mağdurum!

Hepiyi SigortaTutarsızlığından Dolayı İki Aydır Mağdurum!

Öznur

Öne ÇıkanKonular