Burçin sonuçtan hiç memnun değil

H&M Kusurlu Ürün İade/değişim İmkansızlığı

Burçin
08 Haziran 2024 17:16

H&M mağazasından (16 ya da 17 Mayıs tam olarak günü hatırlayamıyorum) almış olduğum pantolonun ilk giymede formunun tamamen bozularak kendini salması ve 1-2 yıkamadan sonra yine aynı şekilde giyildiğinden 1 saat sonra duruşunun tamamen bozularak neredeyse alınan bedenden 1 beden büyük hale gelmesi sonucu müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdim. Ankara'daki tüm mağazalarını defalarca aramama rağmen telefonlara asla cevap verilmediğinden direk müşteri hizmetlerini aradım ve ne yapılabileceğini sordum. Fiş varsa belki bir işlem yapılabileceğini yoksa da asla iade ya da değişim olamayacağı bilgisini aldım. Fişi bulamadığımı ancak ürünün etiketinin durduğunu aldığım mağazayı söyleyip fişin bir kopyasının da kendilerinde olduğunu hatırlatmama rağmen fişsiz işlem olmayacağı konusunda kesin konuştu. Cüzdanımı çaldırmış olabilirim, fiş yırtılmış olabilir insanlık hali diyerek fişin kopyasının kendilerinde olma mantığını sorguladığımda ise "cüzdanınızı kaybettiyseniz güvenlik kamerasından tespit edilebilirdi, ancak bu durumda olmaz" gibi saçma sapan akla sığmayan bir cevapla karşılaştım!

Şimdi soruyorum: saçma sapan uydurduğunuz prosedürleriniz sadece mağazanızı mı bağlıyor? Satış sırasında anlayışınızı esirgemediğiniz müşterilerinize satış sonrası yasayabilecekleri problemler için "ne halin varsa gör! " mü diyorsunuz?

Kullanılmadan anlaşılamayacak bir sorunu yaşayıp bir çözüm istedim. Eminim bir pantolonla daha da zengin olmayacaksınız, ya da ben de çok bir şey kaybetmiş olmayacağım Ancak tavır çok önemli. İnsanların zekasını bu kadar küçümsemek de nedir!? Prosedür konusuna gelince müşteriyi korumayan ve hak ihlali yapılan hiçbir kural kabul edilemez. Gerekli yerlere bildireceğim. Siz de mantık dışı politikanızı bir gözden geçirin bir zahmet!

H&M Mağazasında Fişsiz Ürün Değişim Sorunu

Çiğdem
10 Nisan 2025 18:21

Fiş Olmadan Pantolon Değişimi Reddedildi

Mihriban
01 Mayıs 2025 10:18

Seda
16 Temmuz 2024 04:41
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
09 Ocak 2024 19:02
H&M İndirimli Alınan Kaşenin Tüylenme Problemi Ve Mağaza İlgisizliği
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
08 Ekim 2024 19:20