Serdal sonuçtan hiç memnun değil

Gürgençler Servis Ve Vatan Bilgisayar Hüsranı

Gürgençler Servis Ve Vatan Bilgisayar Hüsranı
13 Mayıs 2024 16:39

Ankara da yaşıyorum. Bayramda Vatan Bilgisayar Samsun Piazza şubesinden 4 adet iPhone 13 satın aldım. Satış uzmanı bayan ö... Bana kurulumun 3 saat süreceğini ve telefonlarda herhangi bir sorun çıkarsa herhangi bir Vatan Bilgisayar şubesine gitmemi yardımcı olacaklarını söylediler. Bir tanesi hediyeydi şarj kablosunun içi üretimden kaynaklı görseldeki gibi çıktı, hemen Nata Vega Vatan Bilgisayar a götürdüm. E... Bey bana yardımcı olamayacaklarını iPhone servisi Ankamall Gürgençler servisine götürmemi söyledi. Servis bana hiç kullanmadığım şarj kablosunun kullanıcı hatası olarak red geleceğini ve satın aldığım yer gönderirse yenisi gelir cevabı verdi. Satış uzmanı ö... Hanımı aradım bana yetkiliyse görüşüp dönüş yapacağını söyledi ancak dönüş yapmadı. Aslında biliyorum neden yardımcı olmadığını çok dil döktü telefonları kasko yaptırmadığım için. Zaman ilerliyordu 14 gün dolmadan Next Level Gürgençler mağazasında acı zulüm kayıt açtırdım. Akşam beni aradılar. Şaka gibi değişim olacaktı ama 14 gün geçtiği için maalesef değişim yapamıyoruz dediler. Bende bugün 14. Gün daha geçmedi kendi ağzınızla diyorsunuz 14 gün geçtiği için diye dedim Vatan Bilgisayar ve Gürgençler servisten şikayetçiyim.

Yeni Aldığım İphone'da Sürekli Sorun, Çözüm Yok!

11 Eylül 2025 21:26
Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan İphone 13'te Sürekli Sorun Ve Yetersiz Teknik Destek

12 Eylül 2025 00:00

Yeni Alınan İphone 16 Pro Max'te Kamera Sorunu Ve Mağaza İlgisizliği

24 Ağustos 2025 22:30
Enes sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 15:20
Gürgençler Mağazasında Hayal Kırıklığı!
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
28 Temmuz 2025 13:53