Cihangir sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 12:58

Ekte sunmuş olduğum Hakem Heyeti kararına istinaden gönderilen ama sorun devam eden cihazımın değişim birimi ile görüşme sağlayıp değişim talep etmeme rağmen 1 haftadır oyalama taktiği ile görüşme yapamıyorum. Bir türlü değişim biriminden geri dönüş yapılmıyor. Temsilcileri aradığımda ise taleplerimin kapalı olduğunu söylüyorlar. Ben Hakem Heyeti kararının yerine getirilmesini, Grundig 75 GHU 9000 serisi televizyonun ayıpsız bir yenisi ile değişimini talep ediyorum.

25 Kasım 2024 12:50
Hakem Heyeti Kararına Rağmen Değişim Yapılmıyor

Ekte sunmuş olduğum Hakem Heyeti kararına istinaden gönderilen ama sorun devam eden cihazımın değişim birimi ile görüşme sağlayıp değişim talep etmeme rağmen 1 haftadır oyalama taktiği ile görüşme yapamıyorum bir turlu değişim biriminden geri dönüş yapılmıyor temsilcileri aradığım da ise taleplerimin kapalı olduğunu söylüyorlar ben Hakem Heyeti karanın yerine getirilmesini Grundig 75 ghu 9000 serisi televizyonun ayıpsız mışlı ile değişimini talep ediyorum

25 Kasım 2024 15:49 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

09 Aralık 2024 15:46

2 haftadır hala bir çözüm bulamadınız muhataba bile almıyorsunuz sizleri tekrar Hakem Heyeti'ne başvuru yaparak şu an evimde bulunan 75 ghu 9000 serisi olan Google TV nın fatura bedelini talep edeceğim ister arayın ister aramayın hiç sorun değil bir tüketici olarak bu kadar mağdur edilmez bir müşteri

Işık Sızması Ve İade Sorunlarıyla Mağduriyet

Evren
29 Ekim 2024 04:15
Işık Sızması Ve İade Sorunlarıyla Mağduriyet
Tony sonuçtan çok memnun

15 Mayıs 2024 13:08
"Ürünüm 8 gün gibi bir süre içerisinde temin edildi, sorunum giderildi. Grundig Bakırköy yetkili servisi hariç Grundig markasına teşekkür ederim"
Grundig Ve Media Markt Televizyon Mağduriyeti
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV'de Sürekli Donma Ve Görüntü Sorunları

Alper
12 Kasım 2024 00:33
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
27 Nisan 2025 16:02
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
11 Mayıs 2025 20:02