Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Grundig/Arçelik Bozuk TV Satıyor Arkasında Durmuyor

02 Şubat 2024 12:33

Media Markt'tan 30.12.2023 tarihinde Grundig marka televizyon aldım. 04.01.2024 tarihinde eve getirildi ve kurulum yapıldı. 29.01.2024 tarihinde servis geldi ve 'bozuk piksel kayması' olduğunu söyledi. Cihazı götürdüler ancak sonrasında 'Bunda bir şey yokmuş, yanlış söylemişiz.' diyerek geri getirdiler. Bana bozuk bir televizyon satıldı. Grundig, Arçelik, Beko bozuk ürünün arkasında durmuyor ve Media Markt üzerinden sorumluluktan kaçmak için yalan söylüyor. Servisler de yalan söylüyor. Televizyonu izlerken blok şeklinde kayma oluyor ve flu bir görüntü oluşuyor. Grundig, Arçelik, bozuk televizyonu bana yeniden gönderdi. Bozuk cihazları satmayı artık bırakın, yeter. Televizyon modeli: 43 GHU 7500 B SS3.

02 Şubat 2024 19:53

30.01.2024 tarihinde Arçelik Dikmen Ankara servisi geldi ve bizim TV bozuk deyip söktüler sorunlu videoları göndermeyip bolge müdürlüğüne yalan yanlış fotoğraflar gönderip bize zorluk çıkardılar Grundig marka TV bozuktu alalı 25 gün olmuştu bozuk TV servis geldi serviste bize yardımcı olmadı bilerek zor durumda bırakıyorlar paramızı aldılar bizi mağdur ediyorlar Grundig ve Dikmen servisi hakkımızı yiyor

02 Şubat 2024 19:40

Grundig yalan söylüyor ürünü açmadım diyor simdi aradık 31 ocakta açıldı bakıldı deniyor Grundig TV almasın kimse Bozuk cihazları satmayı artık bırakın, yeter. Ürün bozuk cıktı asla arkasında durulmuyor bozuk ürün için yalan beyanlarda bulunuluyor açmadık deniyor açılmış sorun var deniyor biz biraz üstüne düşünce sorun yok deniyor Televizyon modeli: 43 ghu 7500 b SS3. Değişim yapmamak için bizi servisten sürekli yalan söyleniyor

02 Şubat 2024 14:52 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

02 Şubat 2024 15:44

Media Markt'tan 30.12.2023 tarihinde Grundig marka Bozuk TV bana geri getirdiler

02 Şubat 2024 19:27
Grundig/Arçelik Bozuk TV Satıyor Arkasında Durmuyor

TV simdi geldi baktık ve Netflix'te film izlerken üstünde ince bir çizgi oluştu bize yine bozuk TV getirmişler. Videonun üstüne bakın göreceksiniz incecik bir çizgi var

Hasan
23 Eylül 2023 12:54
grundig-ggu8960be-cihaz-arizasi-hk-7.pdf
grundig-ggu8960be-cihaz-arizasi-hk-6.pdf
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
08 Eylül 2023 12:54
Grundig-Arçelik Bozuk Ürün Para İadesi Yapmadı
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Tufan
17 Aralık 2023 12:04
Grundig Güvenilir Kurumsal Firma Adını Hak Etmiyor
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
21 Kasım 2023 21:14
Grundig Ghu8500a TV Işık Sızması Ve Köşelerde Kararma. Media Markt
Grundig Ghu8500a TV Işık Sızması Ve Köşelerde Kararma. Media Markt
Ali sonuçtan çok memnun

Ali
22 Kasım 2023 11:18
"Sorunun çözüldü para iadesi yapıldı teşekkürler"
Grundig TV Bulutlanma Ve Servisin Sorumsuzluğu!
Grundig Kategorileri