Grundig Robot Süpürgem Ya Haritayı Kaydırıyor Ya Da Değiştiriyor

25 Ocak 2024 11:56

Grundig vcr 7230 robot süpürgem ya haritayı değiştiriyor ya da kaydırıyor. Kullanmaya başlayalı henüz 2 ay oldu. Ama son zamanlarda 2 3 güne bir mutlaka bu sorunu yaşamaya başladım. Çekim gücüde bütün ayarları yapmama rağmen parke ve fayansa çoğu yeri görmeden geçiyor. İlk iki üç haftada gayet iyiydi hatta çoğu kişiye de tavsiye etmiştim.

25 Ocak 2024 01:37

Grundig vcr 7230 robot süpürgem turbo fırça hatası vermeye başlamıştı. Motor sesi gibi kotu bir ses çıkmaya başladı. Fırçayı. Değiştirdik ara ara yine hata 5 veriyor. Ama motor sesi hala devam ediyor. Daha sonra sunu fark ettim bu motor sesini parke ya da fayansta değil sadece halıda çıkartıyor. Günlerdir mahvoldum. Temizliğinde çekişinde bir sorun yok ancak lütfen bu sesin nasıl sona ereceğini söyleyin. Gerçekten mağdur oldum. Arçelik ve Grundig

25 Ocak 2024 12:03

Turbo fırça hatası verip duruyor. Turbo fırçayı çıkarınca motor seside kesiliyor hata da vermiyor. Ses turbo fırça yerinin bağlantı kısmından geliyor. Silikon için plan bağlantı yerinden değil de diğer bağlantı yerinden geliyor. Bir de bu ses halı da oluyor sadece parke ve fayansta olmuyor

25 Ocak 2024 17:59 (Şikayetten 6 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

Grundig Robot Süpürgede Sürekli Harita Ve Tekerlek Hatası Yaşıyorum

Hatice
28 Nisan 2025 15:11
Grundig Robot Süpürgede Sürekli Harita Ve Tekerlek Hatası Yaşıyorum
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Vcr 7330 Robot Süpürge

Grundig Robot Süpürge Uygulama Bağlantı Sorunu Ve Kullanım Zorluğu

Emine
28 Ağustos 2025 23:47
grundig-robot-supurge-uygulama-baglanti-sorunu-ve-kullanim-zorlugu-1.jpg
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Grundig VCR6230 Robot Süpürgede Harita Ve Teknik Sorunlara Çözüm Bekliyorum

Halil