Grundig OLED TV Kalibrasyon Sorunları Ve İade Problemi

Grundig OLED TV Kalibrasyon Sorunları Ve İade Problemi
Fatih
13 Aralık 2023 04:15

Grundig GGO 9900BE OLED ekran TV'yi 01.12.2023 tarihinde satın aldım. Aldığım günden beri, her gün ekran kalibrasyonu yapılıp 10 dakika boyunca kapanıyor. Yetkili servis geldi, değişim yazdı ancak sonrasında gelen cihazda da aynı sorun devam etti. Tekrar servisi aradım, geldiler ve sistem ayarlarıyla oynayarak sorunu çözeceklerini söylediler fakat sorun devam etti. Tekrar arayarak iadesini talep ettim ancak Media Markt'tan aldığım için iade işlemi yapılamayacağını söyleyip benimle dalga geçer gibi davrandılar ve 'gidin tüketici hakem heyetine başvurun' diyerek telefonu kapattılar. Yaşadığım bu durumu kimse yaşamasın, çünkü 38.000 TL'lik bir mağduriyetle karşı karşıya kaldım. Allah kimseye böyle bir durum yaşatmasın.

Yorumlar (5)

Tayfun

Aynı sorun bende de vardı ve çözümünü buldum, Google TV resim modunu enerji tasarrufundan standarda çektim, TV yi kapatma tuşuna uzun basarak tamamen kapatmak yerine kumandadan bekleme moduna alarak kapattım ve ondan sonra TV yi bekleme moduna alarak kapattığımız zamanlarda otomatik ekran kalibrasyonu yapmaya başladı bunları yaptıktan sonra ekrana kalibrasyon için bildirim atmadı bir daha

Mesut
Mesut

Vallahi düzeldi dediğimi yaptım ama bekleme olayını nasıl yaptığını anlayamadım uzun basili tutunca kapat yazısı çıkıyor

Tayfun

Artık TV yi kumanda üzerindeki kapatma tuşundan kapatma tuşuna uzun basarak kapatmak yerine aynı tuştan bekleme moduna alarak kapatıyorum ondan sonra zaten kalibrasyonu otomatik olarak yapıyor

Pınar
Pınar

Nasıl yaptınız tam olarak

Tayfun

Aynı problem bizde de var daha 10 bugün oldu ürünü alalı siz çözüm bulabildiniz mi

Grundig Televizyonum Sürekli Aynı Arızayı Veriyor, Servis Sorunu Çözmüyor

Medine
22 Nisan 2025 18:05
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
31 Ekim 2024 14:46