Grundig MGK 9030 Çalışmıyor

Barbaros
14 Temmuz 2023 06:01

Grundig MGK 9030 tıraş makinesini 2 kez kullandım sonrasında şarj ettim. 2-3 hafta kadar kullanmadım. Bugün kullanmak istediğimde çalışmadı. Şarjı kullanılmayan sürede kendi kendine bitmiş. Şarja taktım dolunca çalıştırdığımda kilit işareti çıktı ve sinyal vermeye başladı. Kullanım kılavuzundaki gibi 3 Sn. Basılı tuttum, kilit işareti yok, artık sinyal vermiyor fakat hiçbir tepki de vermiyor. Cihaz çalışmıyor. Bir süre sonra gösterge ekranı gitti, kendi kendine kapandı ancak 2 dakika sonra kendi kendine gösterge ekranı geri geldi. Cihaz çalışmıyor. Yalnızca 2 defa kullandığım, markasından dolayı güvenerek aldığım ürün daha 2 kullanımda böyle hata veriyor ve çalışmıyor. Yakın zamanda uzun süreliğine yurt dışına çıkacağım, garantiye giderse zamanında gelmeyeceğinden endişeliyim. Bu konuda yardım edebilir misiniz lütfen.

17 Temmuz 2023 14:17 (Şikayetten 3 gün sonra)

Grundig MGK 9030 Şarjdan Sonra Çalışmıyor

Anıl
22 Haziran 2024 23:50

Grundig MGK-9030 Makine Sürekli Arıza!

12 Ocak 2024 06:43

İmalat Hatası Olan Grundig MGK 9030 Tıraş Makinesi