Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Buzdolabı Hayal Kırıklığı

Grundig Buzdolabı Hayal Kırıklığı
25 Ağustos 2023 11:10

Grundig buzdolabını 9 Mayıs'ta aldık. Önce alt soğutma a şikayeti vardı çözüldü çok acil olmadığı için dedikleri saat ve güne uyduk aradan 1 ay geçmeden işten geldiğimizde buzluk kısmının komple eridiğini içindeki her şeyin bozulduğunu gördük. Perşembe günü idi. Çağrı merkezine telefon ettiğimizde en erken 29 Ağustos'ta hizmet verebileceklerini söylediler. Durumun acil olduğunu söylememize rağmen bir buzdolabı için 5 gün gibi bir süre inanılmaz uzun demek ki Arçelik grubun bir şey aldığımızda muhakkak yedeğini de almamız lazım ki kesin bozulunca yedeğini çalıştırmam lazım tam bir hayal kırıklığı çamaşır bulaşık hatta klima bile 3-5 gün beklenir ama buzdolabı, hele ki yaz aylarında, bence imkansız bozulan etler e mi yanalım? 9 Mayıs'lık cihazın sürekli bozulduğunda mı vallahi yeni teknolojik aletler tam bir hayal kırıklığı. Hadi bozuldu servis verin. Bari en erken o da yok. Herkesi vicdanına bırakıyorum ama kesinlikle tavsiye edilmeyecektir. Yetkililerin bilgisine.

25 Ağustos 2023 12:21 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

26 Ağustos 2023 14:24

İletişime geçildi ilgileneceğim denildi ama hala ses seda yok insanları kandırmakdak başka işiniz yok perşembe bozulan buzdolabı bugün cumartesi kafasına göre üflüyor ısınıyor şimdi gelirler bunun hiçbir şey yok derler olan bizim bozulan ürünlere oldu bu caal centerlar çıktı herkes rahatladı kimseyi muhatap bulamıyorsun servisiniz yerin dibine batsın hizmetinizde

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
13 Eylül 2024 17:41