27 Eylül 2023 03:06

Gratis mağazasından Dax Supergro ürününü çok methettikleri için aldım. Saç çıkarıyor dediler ve benim yaptığın gün saçımın ortasında saç kıran gibi dökülme meydana geldi. Yüzüm şiş, başımın ağrısından duramıyorum. 600 TL'den 305 TL'ye inmiş, 2028 son tüketim tarihi güya beni bu konuda travmaya uğrattılar. Dava açacağım.

27 Eylül 2023 10:25 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

27 Eylül 2023 13:40
Gratis Mağazasından Aldığım Dax Supergro Ürünü Saçlarımı Döktü

Nereye mail attığınızı merak ediyorum mail falan gelmedi sadece sizden aldım ürünü ayrıca Gratis'te birtek Çekmeköy çalışanlarınız hariç diğerleri resmen müşteri döver şekilde üslupları var Çekmeköy'de iade için götürdüm sorunsuz iade aldılar ve çok güler yüzlü ekip ama diğer mağazalarınızda hepsi birbirinden asık yüzlü ürünü iade etmiş olmam bu sorunumu kaldırmıyor saçlarımda oluşan en önemli yerde bir de bu dökülme travma oluşturdu bende evden dışarı çıkmıyorum ve başımın ağrısından duramıyorum şimdi size yazarken bu mesajı ürün ile ilgili tüm diğer yorumları da okudum kaç kişide aynı sorun olmuş Gratis büyük bir marka size güvenip gözümüz kapalı ürün alıyoruz argeniz bunlara bakmıyormu? Size ve bu markaya dava açacağımı burası üzerinden bildirmek isterim şu anda bir dermatoloğa gitmek dünya masraf ve beni soktuğunuz bu sorun karşısında verdiğiniz sıradan mesaj işinize özenmediğinizi göstermekte bence firma sahiplerine bir iletin sizin çözüm kriz yönetimi konusunda deneyiminiz yok bu verilen cvba göre sevgiler bana telefon ile de ulaşabilirsiniz adım soyadım var ve sisteminizde numaramda var akasyaya gelecek ürünlerimde var hala onlardan da haber yok

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
25 Eylül 2024 23:21