Akın sonuçtan hiç memnun değil

Getmobil Telefon Sipariş Ettim Pişman Oldum

24 Mayıs 2024 13:18

Getmobile'den iPhone 12 sipariş ettim. 16.05.2024 tarihinde 2-3 gün içerisinde kargoya verileceği bilgisi verildi. Sonrasında müşteri hizmetleri ile WhatsApp'tan mesajlaştım. 6 iş günü içerisinde son kontroller tamamlanacak ve kargoya verilecektir diye bilgi verildi. 6. Gün tekrar aynı numaraya mesaj attım, cevap dahi verilmedi. Bugün 24.05.2024, satın aldığım bayiyi aradığımda kargoya verildiği bilgisi verildi ama şüphelendiğim için kargo şirketini de aradım. Getmobile müşteri hizmetlerini de aradım ve kargoya verilen herhangi bir telefon olmadığını öğrendim. Nereye arasam yanlış ve farklı bilgiler verildi. En son konuşmam müşteri hizmetleriyle telefonun son kontrollerinin devam ettiği yönündeydi. Artık bekleme sürecinden sıkıldığım için paranın iadesini istedim. İade bugün içerisinde gerçekleşecektir dendi ama hiç sanmıyorum. Lütfen hızlı bir şekilde iade gerçekleştirin, kaç gündür mağdur ediliyorum. İhtiyacım olmasa telefon satın almazdım zaten! Şu an için düşüncem Getmobile pişmanlıktır. Şu an kendimi yanıltılmış gibi hissediyorum. Lütfen otomatik cevap yazmayın, bu sorumu kim çözecekse onlara yazın. Ben aranmak ya da mesaj almak istemiyorum, sorunumun çözülmesini istiyorum.

profile profile profile
24 Mayıs 2024 17:51 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba, Müşteri hizmetleri ekibimiz sizi arayarak detaylı bilgilendirmeyi sizinle paylaşacaktır. Sevgiler, Getmobil Ekibi

24 Mayıs 2024 17:56

Ben kendim aradım müşteri hizmetlerini böyle sorunlar olabiliyor gibi geçiştirici cevaplar verildi 16sında verdiğim sipariş hala kontrol aşamasında olduğu söylendi Lütfen sorunum çözülsün mağduriyetim en kısa zamanda giderilince sorun çözülecektir yoksa birisi arayıp yine geçiştirirse sorun çözülmüyor sorun devam ediyor oluyor ben cevap değil sonuç istiyorum teşekkürler

24 Mayıs 2024 18:40

Merhaba, Ücret iadeniz bankanıza aktarılmıştır. Sevgiler, Getmobil Ekibi

25 Mayıs 2024 12:46

İade işlemi başlatılmış lütfen iade işlemini sonuçlandırır mısınız bankayı aradığımda daha pra iadesini gerçekleştirmediğinizi iade işlemini açtığınızı ama parayı iade etmediğinizi söylemekte Neden bu kadar uğraştırıyor yokuşa sürüyorsunuz? Lütfen iade yi sonuçlandırın Banka şu an iadeyi iptal etme durumunuzun olduğunu söyledi illa farklı yerlere de mi şikayet etmem lazım Neden insanları böyle mağdur ediyorsunuz ne telefonu gönderiyorsunuz ne paramı iade ediyorsunuz?! Ben den ödemeyi alırken dakikasında çekiliyor iadeyi 15 günde yapıyorsunuz!

Vahitcan sonuçtan memnun değil

Vahitcan
14 Mayıs 2025 19:10
Harun sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 21:07

24 Haziran 2025 09:33
"Teşekkür"
Emre sonuçtan memnun

18 Haziran 2025 02:56
"Z***** uygun hanımefendi ulaşıp gerekli bilgileri verdi mağduriyetim giderildi kendisine çok teşekkür ederim 🥳"
siparisim-zamaninda-gonderilmedi-magduriyetim-giderilmiyor-2.jpg
siparisim-zamaninda-gonderilmedi-magduriyetim-giderilmiyor-1.jpg