Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 19:26

Getir araç kiraladım. Ufak çaplı bir park halinde çarpma kazası için polis tutanağı tutmama rağmen haksız KDV dahil 20 bin TL'ye yakın ücret kesintisi yapıldı. Kasko şirketini aradım dosya açmamışlar. Ekspertiz raporu yok, yüzde kaç kusurlu bulunduğumun raporu yok, anlaşmalı serviste kestikleri fiyatın faturası yok. Şişirilmiş işçilik ve işlemler var. Asla getir araçtan araç kiralamayın siz zararlı çıkarsınız. Bize güvenceniz var kasko var demelerine rağmen aradığımda çalıntı sel deprem dışında kasko karşılamıyor diyorlar. Söylemleri tutarız ve tamamen müşteriyi yanıltan niteliktedir. Bana sıradan bir mail atıp borcunuz su kadar artı KDV ve servis hizmet bedeli su kadar artı KDV deyip çok yüksek borç çıkardılar. Bu duyarsızlığınızı çözün acilen. Haklarımı hukuki olarak arayacağım.

23 Ağustos 2023 20:01
Getir Araç Tarafından Kasko Dosyası Açılmadan Yansıtılan Haksız Bedel

Getir aracın anlaşmalı olduğu tamir servisi ve çıkardığı abartı fiyatlar.

26 Ağustos 2023 20:15
Getir Araç Tarafından Kasko Dosyası Açılmadan Yansıtılan Haksız Bedel

Müşterileri yanıltıcı ve güven veren bir içerik. Mahkemede dava edeceğim sizi şayet bu sorun çözülmez ise

Kemal

Geçen sene benimde park halindeki araca çarpmışlar ve sadece farı çatlamıştı, sabah aracanın yanına gidince fark ettim bende ekipelri çağırıp tutanak tutturdum 3 ay sonra tarafımdan otomatik 7.000 TL para çekildi mahkemeye verdim tarafıma geri ödenmesi çıkartıldı. Şimdi itiraz etmişler konu mahkemeye taşındı. Birbirimize bir şekilde ulaşalım bunu peşini bırakmaytalım sesimiz duyulsun. Markayı rezil etmek için elimden geleni yapacağım haksız paralar alıyor ve suçlu bulundukları halde jhaklı çıkmaya çalışıyorlar.

Kemal

Nereden iletişim kura bilirim sizinle

Çağlar

Öncelikle çok geçmiş olsun sizin yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum. İrtibata geçelim. Bende yanınızdayım. Haksız kazanç peşinde koşan bir firmaymış bilseydim asla yanından bile geçmezdim. O kadar bir pişman oldum ki. Getir benim için tamamen bitti sipariş bile vermiyorum. Bir de tutarsızca " getir bir mutluluk " sloganıyla is yapıyorlar utanmadan. Bu şekilde mağduriyet ve acıdan başka bir şey getirmiyorlar. Ben markanın yerinde olsam bir müşterim bu şekilde düşünüyorsa biraz yüzüm kızarır ve geri kazanmaya çalışırım. Bunlar bariz müşteriyi aldatan yalan beyanlar veriyorlar örneğin sigorta ücretiz gibi kasko karşılıyor gibi. Tamamen mahkemeye hatta kamuoyuna taşınmalı elimizden ne geliyorsa yapalım diğer insanlarda duysunlar ve asla araç kiralamasınlar yoksa en ufak bir şeyde 10 katı mağdur olurlar

Taha sonuçtan hiç memnun değil

Taha
26 Haziran 2023 11:38
Turan sonuçtan hiç memnun değil

Turan
12 Ağustos 2023 12:25