Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

General Mobile Markasının Ve Ürünlerinin Kalitesizliği

18 Kasım 2023 22:51

İki adet GM 20 Pro aldık. Yakınlarımız da görüp bizim aldığımızı fark edip, maalesef onlar da aldılar. Bu alışverişin tek olumlu yanı amazon.com üzerinden yapmamız oldu. Aksesuarın kutudan kalitesiz çıktığını belirtmemiz üzerine Amazon, satış fiyatından her birimize % 15 para iadesi yaptı ki, bu tür bir jesti garantili olan telefonun üretici firmasından göremedik, çok şükür. Aldığımız günden beri telefonların problemleri hiç bitmedi. 'güncelleme sonrası her şey düzelecek' dediler, 'yedek parça yolda' dediler. 'bugün geliyor' denilerek haftalarca bekletildi, garanti süresi dolmadan işlem ve tamiratlar sürekli ertelendi. Garantisi bittiğinde ise bozuk ürünle 'kullanıcı hatası' politikasıyla baş başa bırakıldık. Bir firma ancak bu kadar vizyonsuz ve basit olabilir. Müşteri memnuniyeti ve iletişimi yok denecek kadar az, kalite kontrol ve AR-GE çalışmaları yetersiz.

21 Aralık 2023 18:09

Kalitesiz ve dayanıksız ürün. Satış sonrası kaliteli hizmet sunamayan firma ve yetersiz ve tecrübesiz servis hizmeti. Eşittir = General Mobile Aldığım günden bu beri türlü sıkıntı çıkaran telefonuma yetersiz yazılım ve donanım hizmeti veremeyen firma ve servis sayesinde çekmecede yatan 2 adet GM 20 Pro. Kronik şarj soket sorunları, kronik ekran sorunları yani ışık sızması renk dağılması ve kendi kendine işlem yapan dokunmatik ekran ve devamında yenilenen ekranın sıfır ve orijinal olmasına rağmen uyum sağlamayarak kullanılamaması. E daha ne olsun. Üstüne de kendi hataları yüzünden garantisi dolan ürünlerine sahip çıkmayıp daha da 4-5 bin lira para talep eden General Mobile firmasına güvenip çalışmayan kendi telefonlarını göndermiyorum çünkü o güveni çoktan kaybettiler. Bu kadar tuttuğum bir yerli marka olmamıştı taki bu kaz... Yiyene kadar. Al mayın aldırmayın. General Mobile pişmanlıktır.

19 Kasım 2023 22:46

Aldığım günden beri servis ve firmayla akraba olmamızı sebep meşhur kronik ekran problemli GM 20 Pro. Maalesef bu telefondan 1 değil iki tane almış bulundum. Benden vesile sadece ilk bir aylık memnuniyetimizden sebep, çevremden alan çok dostuma ahbabımda mehcup olmama sebep olan markadır. Garantisi süresi müşteri hizmetleri ve servisin gayretleriyle bitti ama bir dünya sorunla ve donan ya da kendi kendine işlem yapan ekranlarıyla, kabarık tamir faturalarıyla çekmece telefonu haline geldi. Sorun bana ve çevreme bir daha General Mobile alırmısın ve gene hediye edemisin sevdiklerine kesinlikle hayır. General Mobile markası ağzıyla kuş tutsa uzaya uydu yollasa boştur benim için. Yaşadığım zorluğu, dosta ahbaba olan mahcubiyetin telafisi olmaz.

25 Kasım 2023 08:11

Müşteri hizmetleri garanti süresinde güya yapıp da aslında yapamadıkları ekran arızalı telefonlar için garanti süresi bitiminde 4000 lira istiyor. Söylemeden geçmeyim hak yemeyeyim, siz gönderin biz size küçük bir indirim yapacağız dediler ama kendileri bile ne kadar indirim yapacaklar bilmiyorlarmış. Garip. Bu kafayla ve vizyonsuzlukla Kendi markalarını bozukken bile kendilerine emanet etmem artık. Çekmece telefonu olarak hayatlarına devam edebilir General Mobile. Siz siz olun indirim falan bahanesiyle bu markaya girmeyin fena mağdur olursunuz paranızla. General Mobile pişmanlıktır. The end

29 Kasım 2023 11:35

General Mobile marka olma sorumluluğunu taşıyamayan bir kurum. Firmaya ya da teknik servisin sizi oyalayıp bekletmesine izin vermeyin yasal haklarınızı kullanın. Ürün kalitesi düşük, teknik servis ağı zayıf, müşteri memnuniyetine ve hizmet kalitesinin gerekliliğine inanç sıfır. O zaman neden insanlar General Mobile markasını seçsin ki. Bu markayı almanızı tavsiye etmiyorum.

11 Aralık 2023 11:29 (Şikayetten 22 gün sonra)
11 Aralık 2023 13:41

Merhaba Gökhan Bey, Talebiniz ile ilgili 11.12.2023 tarihinde yapmış olduğumuz görüşmede tarafınıza konu ile ilgili bilgi verilmiştir. General Mobile ailesi olarak bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz. General Mobile

17 Aralık 2023 17:57

Siz telefonları gönderin biz inceleyelim diye dönüş yapıldı evet ancak herhangi bir şekilde güven vermedi bu irtibat. Biz hatamızı telefi etmek için gerekeni yapacağız demek bir kenara Kendi servisleriyle bile irtibatlasamayan, güvenilirliği ve müşteri memnuniyetini standartlastiramayan firma 2 tane çekmece telefonuna ekran değişimi için 4000 TL talep ediyor. Şikayet edince gönderin inceleyelim size bilgi verelim diyor, göndereyim ki masraf 40000'den 6000'e çıksın. Bu kuruma güvenipte o telefonun hurdasını bile göndermem o telefonlar çekmecede yatsa daha kâr. Ya da arızalı yedek parçalarımı ücretsiz yollasınlar ben burda parasıyla montajını yaptırmaya razıyım, düşünün yani o kadar güvensizim bu markaya. Uzak durun. Almayın aldırmayın. General Mobile pişmanlıktır

Soner sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 14:49
Mustafa sonuçtan memnun

15 Eylül 2024 19:09
"Telefonumda yaşadığım sorunun çözümüne yönelik yaklaşımları nedeniyle General Mobile şirket yetkililerine teşekkür ederim."
Burak sonuçtan çok memnun

10 Ağustos 2024 23:39
Süleyman sonuçtan memnun

09 Ocak 2024 14:04
"Haksızlık yaptı ise de, bundan döndüğü için markaya teşekkür ederim."
General Mobile Pişmanlıktır, Yerli Malı Diyerek Almıştım.
Gacha sonuçtan çok memnun

21 Aralık 2023 12:12
"General Mobile'e yaptığı iyilik için sonsuz teşekkürler. Ayrıca şikayetim var, dostça bir platformda bizleri buluşturduğu için teşekkürler."
General Mobile Kategorileri