Müşteri Sadakatine Karşılık Faiz Uygulaması

15 Aralık 2024 15:53

Selam, merhabalar. Ben Gencallar'ın 30 yıllık müşterisi L***** C** G****. Geçen hafta borcumu ödemeye gittiğimde, ameliyat olduğum için bir gün gecikmeli gittim. Hafta sonuna denk geldi ve benden faiz alacaklarını söylediler. 30 küsur yılımı oraya vermiş bir müşteri olarak, birçok müşteri kazandırmış biri olarak itiraz ettim. Bir günlük gecikmenin benden tahsil edilmemesi gerektiğini söyledim. Buna rağmen, bir gün de olsa gecikme olacağı söylendi. Bir hafta öncesinde de 22 bin liralık alışveriş yapmıştım. Dolayısıyla, kabul etmiyorum. O halde hesabımı bloke edin, kapatın. Borcumun tamamını ödemek istiyorum dediğimde, 'Siz nasıl isterseniz, bizim için hiç problem değil, kapatabilirsiniz' diye bir cevap aldım. Yetkili olarak müdür ile görüşmek istediğimde, genç bir hanımefendi 'Buranın yetkilisi benim, yapabileceğimiz bir şey yok, işinize gelirse' der gibi konuştu. Bu beni rahatsız ettiği için Gencallar ile hesabımı fes ettim. Toplamına 30 bine yakın olan paranın ücretini kapatarak hesabı kapattırmak istedim. Buna rağmen, Gencallar tarafından hiçbir şekilde aranmak istemediğimi dile getirdim. 'Hay hay, memnuniyetle' denildi. Eve geldim, 2 saat sonra tekrar arandım, alışveriş yapmam konusunda. Kabul etmiyorum, hala siz beni neden arıyorsunuz dedim. 'İptal mesajı yazın' dediler. Onu göndermeme rağmen, yine mesajlar gelmeye devam etti. 32 yılda o kadar insan tanıdık, müdürler, müdür yardımcıları, çalışanlar... Yeri geldi, dostane bir şekilde çayımızı kahvemizi içtik. Gencallar'ın Kadıköy şubesinin yemekhanesinde bile oturduk, yemeğimizi yedik. O kadar özel müşteriydik. Demek ki şimdi biz Gencallar tarafından dışlanan bir müşteri olduk. Ben artık Gencallar ile hiçbir şekilde çalışmak istemiyorum. Yalnız bu mesajımın yetkili Sayın İ****** Bey ve A********** Bey'e iletilmesini rica ediyorum. Söylediğim gibi, benim ismim L***** C** G****, telefon numaram 0533********94. Benim için Gencallar bitti ama yine de İ****** Bey ve A********** Bey ilgilensin, rica ediyorum.

28 Aralık 2024 10:01 (Şikayetten 12 gün sonra)

Merve
Merve

Demek ki çok şikayet var bende davamda hakliyim

Gencallar Olmayan Borcumla Beni İcraya Verdi

09 Ağustos 2024 16:47
Gencallar Olmayan Borcumla Beni İcraya Verdi
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Söz Verilen Peşinatsız Alışverişte Sürpriz Peşinat Ve Komisyon Şoku

20 Ekim 2025 07:40