Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
07 Şubat 2024 21:31

Yenibosna Garenta şubesinden 25 Ocak 2024 tarihinde araç kiralaması yaptım. 'sigorta yapalım mı? ' sorusuna 'evet, yapın.' dedim ve en yüksek sigortalarından olan süper maksimum güvence Plus'ı tercih ettim. Aracı teslim ederken aracın sol aynasına çarpmam sonucu bir plastik parça kırıldı.

Garenta çalışanı, 'bundan bir şey olmaz, zaten sigortalısınız. Sizi beş dakika bekletebilir miyim? ' dedi. Beş dakika sonra elime 14.180 TL tutarında bir hasar faturası verildi. Sigorta yaptırmış olmama ve o plastik parçanın internet üzerinden fiyatına baktığımda asla bu kadar yüksek olmamasına rağmen, itirazlarım sonuçsuz kaldı. Garenta'ya onlarca e-posta göndermeme rağmen geri dönüş alamadım ve karşımda bir muhatap bulamadım. Tüketici Mahkemesi'ne başvurumu yaptım.

Bu haksız para çekimini kesinlikle kabul etmiyorum ve Garenta'dan şikayetçiyim.

Cem sonuçtan hiç memnun değil

Yenibosna Garenta Şubesi Usulsüz Kredi Kartı Çekimi Yapıyor

11 Ağustos 2023 02:50
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Hasar Kanıtı Olmadan 17800 TL Ücret Kesildi, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

28 Ekim 17:18
garenta-hasar-kaniti-olmadan-17800-tl-ucret-kesildi-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-7.jpg
garenta-hasar-kaniti-olmadan-17800-tl-ucret-kesildi-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-6.jpg

Garenta Ödemelerim İade Olmadı

25 Eylül 2024 16:00
Garenta Ödemelerim İade Olmadı
İsmet sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Benimle İlgisi Olmayan Tüm Hasarları Benden Tahsil Etti!

İsmet
24 Haziran 2024 17:24
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Galeri Şirketi Mağduriyeti

Furkan