İsmet sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Benimle İlgisi Olmayan Tüm Hasarları Benden Tahsil Etti!

24 Haziran 2024 17:24

Garenta Araç Kiralama Dicle fza Otomotiv Sanayi ve Tic. A. Ş. Gaziantep Havalimanı şubesinden 22.02.2024 tarihinde BMW 3 serisi araç kiralama yaptım ve süper hasar sigortası yaptırdım. Ekstra ücret ödeyerek aracı teslim aldığımda ekranda park asistanı sorunu diye mesaj vardı. Teslim eden kişiye sordum ve kullanıma engel bir durum değil dedi. Bir gün sonra hasar departmanından arayarak park sensörleri ile ilgili olan sorunu WhatsApp üzerinden video göndermemi istediler. Video kaydına alıp gönderdim, aracı ben 5 gün kiralamıştım ve teslim edeceğim gün Adana-Gaziantep otobanında gece saatlerinde sağ şeritteki bir kamyondan bir cisim sıçradı ve benim plakalığın olduğu kısıma çarptı, plaka düştü. Araç kiralık olduğu için can güvenliğimi tehlikeye atıp sağa çektim aracı ve karanlıkta otobanda plaka aradım, bulamadım. Trafik polisini aradım, polis cismin atıldığı kamyon ortada olmadığı için bir şey yapamayacaklarını söylediler. Yaptırdığım ekstra sigorta 10 bin TL'ye kadar olan hasarları karşıladığı ve gece otobanda can güvenliğimi düşündüğüm için yola devam ettim. Arabayı teslim ettikten sonra süper hasar sigortası yaptırdığım halde sigorta 10.000₺ üzerindeki hasarlarda geçersiz oluyor diye kredi kartımdan 23.200₺ hasar bedeli diye çekim yaptılar. Ama araç bende iken olan kazanın tutarı işçilik dahil 8.000₺, aracın önceki sensör arızasını da bana fatura ettikleri için 23.200₺ fatura çıkıyor ve sigorta karşılamadığı için benim kredi kartımdan bilgi dahi vermeden çektiler. Defalarca ofislerine gittim, muhatap yok. Uygulama üzerinden 10 defa dilekçe doldurdum, hiçbirine dönüş yok. Sözde kurumsal firma diye tercih ediyoruz ama bu tarz sorun yaşanılan durumlarda muhatap yok. Sadece bir ofis çalışanı durumu dinleyip anlayabildi, mağduriyetimi. Onun da elinden bir şey gelmediği için mahkemeye başvurun diye tavsiyede bulundu.

26 Haziran 2024 00:23

Bakın eklemiş olduğum proforma faturaya ulaşmam zor oldu ama ulaştım. Yüklemiş olduğum video ile karşılaştırıldığında her şey açık ve net görünüyor araç bende olduğu süre içerisindeki hasar tutarı 2.250₺ sadece Ve sigorta karşılıyor onu da ama benimle ilgisi olmayan hasarı eklediklerinde fatura kabarıyor tamamı benden tahsil ediliyor konu ile ilgili dönüş beklemekteyim mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Garenta Araç Kiralama: Haksız Hasar Ücreti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Çağrı
06 Kasım 2024 02:15
Garenta Araç Kiralama: Haksız Hasar Ücreti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Yenibosna Garenta Şubesi Usulsüz Kredi Kartı Çekimi Yapıyor

11 Ağustos 2023 02:50
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Garenta'da Beklenmedik Masraflar Ve Güvence Sorunu

03 Kasım 2024 18:41