Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Galeri Şirketi Mağduriyeti

Garenta Galeri Şirketi Mağduriyeti
Furkan
17 Şubat 2024 12:26

25.01.2024 tarihinde Garenta Galeri şirketinden Renault marka bir araç kiraladık. Aracı teslim alırken otoparkta aracın aynasının oradaki bir tabelaya çarpması sonucunda aynada küçük bir kırık oluştu ve aynanın çerçevesinde hasar meydana geldi. İnternet üzerinden yaptığımız araştırmada ise orijinal parçanın maliyetinin yaklaşık 1.800 TL ile 2.000 TL arasında olduğunu gördük. Aracı kiralarken 8.000 TL'lik profesyonel bir sigorta yaptırdık ve bunun için 400 küsur tl ödeme gerçekleştirdik. Ancak aracın kontrolleri yapıldığında bize 14.000 TL'lik bir masraf çıkarıldı. İtiraz ettiğimizde 'yapabileceğimiz bir şey yok, fiyat bu' şeklinde bir yanıt aldık. Bu konuda bir çözüme ulaşılmasını talep ediyorum. İnternette 2.000 TL olan parça nasıl 14.000 TL olabiliyor? Biz zaten bu işlemi kendimiz 3.000 TL'ye yaptırabilirdik. Ödemiş olduğumuz sigorta kapsamında bu hasarın giderilmesini talep ettiğimiz halde bizden 14.000 TL kesildi ve paramız ödenmiyor. Araçtaki hasarın video ve görsel olarak belgelenmesi sağlanacaktır. Sipariş Numarası: 2001622787.

Nihan sonuçtan hiç memnun değil

Nihan
31 Temmuz 2024 13:34
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
07 Şubat 2024 21:31

Garenta Ödemelerim İade Olmadı

25 Eylül 2024 16:00
Garenta Ödemelerim İade Olmadı
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Onarılmamış Hasarın Bedeli Haksızca Benden Tahsil Edildi, Kredi Kartımdan Fazla Para Çekildi

06 Ekim 2025 22:27

Garenta Eksik Kontrol Yüzünden Haksız Hasar Ücreti!

Furkan
04 Kasım 2024 16:54