Garenta Ödemelerim İade Olmadı

Garenta Ödemelerim İade Olmadı
25 Eylül 2024 16:00

Ben 20.09.2024-22.09.2024 tarihleri arasında Garenta adlı firmadan araç kiraladım. Aracı saat 21.00'de teslim aldım ve saat 22.30 sıralarında sol ön lastiğim patladı. Bununla ilgili yol yardımı aradım ve çekici yollayacaklarını söylediler. Sonra çekici geldi ve en yakın lastikçiye gittik birlikte. Patlayan lastiğimi değiştirmeden lastikçi, ben yol yardımı ve müşteri hizmetlerini arayarak lastiğin sıfırı yoksa 2. El ile mi değişeceğini sorduğumda, onlar da bana sıfırı ile değiştirmemi söyledi.

Sonrasında uzun yola çıkacağım için diğer lastikleri de kontrol ettirdim. Bunun üzerine sağ ön lastiğin iç kısmının tamamen erimiş olduğunu, tellerinin gözüktüğünü görüntüledim. Çektiğim video kaydı da ekte mevcuttur. Sonrasında tekrar emin olmak adına yol yardımını aradım ve sağ ön lastiğin de bu halde olduğunu söyledim. Her ikisini de değiştireceğimi ve paramı iade alabilir miyim diye sorduğumda, onlar da bana fişini ya da faturasını aldığım takdirde paramı geri alabileceğimi söylediler.

Tabi bu görüşme birden fazla olmuştur, ödeyeceğim tutar fazla olduğundan. Aracı teslim ettiğimde ise bu tutarı ödemeyeceklerini söylediler. Sonra şirketle görüşüp sizlere dönüş yapacağız dediler ve bugün dönüş yaptılar. Ben iade beklerken bir de üstüne çekici parası ödeyeceğimi söyleyip anında benim hesabımdan tahsil ettiler. Böyle saçmalık görülmemiştir. Full sigorta yapmış olmama rağmen böyle bir mağduriyet yaşıyorum.

Ne bana sigortamın 1 adet lastiği kapsadığını söylediler ne de çekici ücreti ödeyeceğimi. Ki ben lastik değiştirmeyi bile bilmiyorum. Buna rağmen nasıl kafalarına göre bu hizmetten para alırlar? Bu konuda çok mağdurum. Lastiklere ödediğim tutarın ve çekiciye ödediğim tutarın tarafıma iadesini talep ediyorum. İnsanların canlarını hiçe sayıyorsunuz.

25 Eylül 2024 16:06

Merhaba kolay gelsin ben 20.09.2024-22.09.2024 tarihleri arasında Garenta adlı firmadan araç kiraladım araca saat 21.00 saatlerinde teslim aldım ve saat 22.30 sıralarında sol ön lastiğim patladı bununla ilgili yol yardımı aradım ve çekici yollayacaklarını söylediler. Sonra çekici geldi ve en yakın lastikçiye gittik birlikte. Patlayan lastiğimi değiştirmeden lastikçi ben yol yardım ve müşteri hizmetlerini arayarak lastiğin sıfırı yoksa 2. El ile mi değişeceğini sorduğumda onlarda bana sıfırı ile değiştirmemi söyledi. Sonrasında uzun yola çıkacağım için diğer lastikleride kontrol ettirdim bunun üzerine sağ ön lastiğinde iç kısmının tamamen erimiş olduğunun tellerinin gözüktüğünü görüntüledim çektiğim video kaydıda ekte mevcuttur. Sonrasında bende yeni araç istedim kendilerinden ve mevcutta araç olmadığını lastikleri değiştirmem gerektiği söylendi tarafıma bende paramı iade alabilir miyim diye sorduğumda onlarda bana fişini ya da faturasını aldığım takdirde paramı geri alabileceğimi söylediler tabi bu görüşme birden fazla olmuştur ödeyeceğim tutar fazla olduğundan. Aracı teslim ettiğimde ise bu tutarı ödemeyeceklerini söylediler sonra şirketle görüşüp sizlere dönüş yapacağız dediler ve bugün dönüş yaptılar ben iade beklerken bir de üstüne çekici parası ödeyeceğimi söyleyip anında benim hesabımdan tahsil ettiler. Böyle saçmalık görülmemiştir full sigorta yapmış olmama rağmen böyle bir mağduriyet yaşıyorum ne bana sigortamın 1 adet lastiği kapsadığını söylediler ne de çekici ücreti ödeyeceğimi ki ben lastik değiştirmeyi bile bilmiyorum buna rağmen nasıl kafalarına göre bu hizmetten para alırlar bu konuda çok mağdurum lastiklere ödediğim tutarın ve çekiye ödediğim tutarın tarafıma iadesini talep ediyorum insanların canlarını hiçe sayıyorsun verdiğiniz lastikler muayeneden bile geçmez resmen insanları ölüme sürüklüyorsunuz.

Serhat
24 Mayıs 2024 15:48
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Garenta'dan Kiraladığım Araçla Yaşadığım Lastik Sorunu Ve İlgisizlik

Osman
26 Mayıs 2024 15:26
Ensar sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Araç Kiralama Deneyiminde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği!

Ensar
23 Ağustos 2024 16:35
Kevser sonuçtan hiç memnun değil

Kevser
14 Aralık 2024 13:12
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Kiralık Araçta Patlayan Lastik Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti!

30 Ağustos 2025 14:37