Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Franke'den Aldığım Ürünler Kırık Çıktı Ve İletişim Sorunu Yaşıyorum!

11 Ekim 2024 12:43

Franke firmasından 2 ay önce 5'li ocak seti ve davlumbaz aldım, ürünleri servis geldi. Açtı ve kırık çıktı ve ürünleri bırakıp size döneceğiz dediler ve Franke bana tamir edilip gönderileceğini söyledi ve ürünler sıfır kendileri açtılar sıfır ürün! Böyle bir şey olabilir mi! Sonra Franke size yeni ürün göndereceğiz dedi ve 2 aydır bekliyorum. Hiçbir müşteri ile iletişime geçme yok, tarih verdiler. Sonra tekrar bekleyeceksiniz dediler. Benim evimdeki ürünlerin hepsi Arçelik ve hiç sorun yaşamadım ama Franke gibi bir marka bunu nasıl müşterilerine yapıyor ve muhatapsız bırakıyor. Çok üzücü. Umarım bu mesajım gerekli yerlere bir an önce ulaşır.
Saygılarımla
Mustafa D****

12 Ekim 2024 09:38 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

14 Ekim 2024 14:20

Değerli Müşterimiz; Başvurunuzla ilgili tarafınıza ulaşamadık. Konu ile ilgili 0262 644 65 95 nolu telefondan merkezimiz ile irtibata geçebilirsiniz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

Deniz
14 Şubat 01:23
Franke Servis Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı: Eksik Parça Ve Yetersiz Kurulum
Tugba sonuçtan hiç memnun değil

Franke Ankastre Setin Hayal Kırıklığı: Kusurlu Ürün Ve Yetersiz Destek

Tugba
01 Mart 12:06
Franke Ankastre Setin Hayal Kırıklığı: Kusurlu Ürün Ve Yetersiz Destek
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Aysun
17 Kasım 2023 00:31