Elfida sonuçtan çok memnun

Elfida
03 Kasım 2023 22:36
Elfida'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

6 yıl önce mutfağındaki bütün elektronik eşyalarımı Frankie den aldım buzdolabımın kapağındaki iki conta da kırıldı ve değiştirildi iki yıl garantisi olan ürünün servis ücreti deyip aldılar parça ücreti deyip aldılar garantisi olan ürüne neden servis ücreti alıyorsunuz ilk defa bu markada görüyorum dedim Frankie de böyle olduğunu söylediler. Gardırop tipi buzdolabımın buzluk bölümü sürekli buzlama yapıyor sürekli buz kırıyorum iki ayda 15 santim boyunda buz birikiyor köşe kısımlarını defalarca 24 saatten fazla fişini çekip erittik tekrar taktık ama üç gün sonra tekrar buzlamaya başladı. Şimdi de sürekli arıza veriyor. Tekrar servis çağırdım ürünlerinin arkasında durmuyorlar. İlk günden beri sorunlu ürünün değişimini talep ediyorum. Bina komşularım da aynı şekilde sorun yaşadılar iki ay önce benim buzdolabımın aynısı komşum da var hafıza kartı yanmış 10.000 TL'ye değiştirmişler. Diğer komşum da elektrikli ocağında aynı problemi yaşıyor iki kere hafıza kartı yandı bir dünya para ödedi gerçekten Frankie hiçbir ürünün arkasında durmuyor aldığıma pişmanım annemler evleri için dört parça elektronik eşya aldılar fakat ben tavsiye edemedim. Başka Marka aldırdım

04 Kasım 2023 10:05 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

Elfida
06 Kasım 2023 11:43

Teşekkürler

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Franke Buzdolabında Bitmeyen Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Zeynep