Franke Buzdolabı Alırken İyi Araştırın

29 Eylül 2023 12:24

Franke buzdolabının yan taraflarındaki ısınmasından dolayı servisi aradığımızda normal olduğunu söylediler. Buzdolabı 4 Senelik. Sonunda alt derin dondurucu çalışmamaya başladı.
Gelen servis kompresörün bozuk olduğunu söyleyip yüksek bir fiyat ve kompresör markalarını söyledi, çalıştırırsak içindeki yağ bir haftadan sonra tamamen bozulacağını belirtti.
Pek güvenmedik. Eskiden tanıyıp güvendiğimiz başka servis kartının bozuk olduğunu belirtti fakat maalesef Franke kartı başkasına vermiyormuş.
Daha sonra Anadolu yakasında olan diğer servisi aradık gelen kişi iki bölüm arasına dokundu ve kompresör hatası dedi. Bu arada kompresörü Franke direk fatura kesip yolluyormuş dedi. Diğeri piyasa markası söyledi. Mecburiyetten yaptıralım dedik kapora verirken nakit olması gerekli yoksa fatura farkı olurmuş! 1000 TL kapora verdik. Salı değil çarşamba gelmesini söyledik.
Salı günü ilk kişi elinde kompresör olmadan geldi, baktı bu çalışmış artık tamir olmaz dedi, evde değildik ve dolap çalışmamıştı.%10 ihtimalle düzelir garanti vermezlermiş. Kaç telefon görüşmesinden sonra ancak parayı iade ettiler fakat tekrar servis parası kestiler.
Franke müşteri hattını aradık 24 saat içinde dönerler dendi, fakat 24 saat geçti.
Yorumlarınıza bırakıyorum. Meğer iki servis paylaşıyor. Avrupa yakasında başka servisi aradığımda söylenen fiyata şaşırdı. 14.500 TL

29 Eylül 2023 15:18 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

29 Eylül 2023 17:51

Çabuk işleme alıp arandığım için teşekkür ederim. İnşallah mağduriyetim sonuçlanır. Teşekkürler Serdar Bey.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Franke Buzdolabında Bitmeyen Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Zeynep
25 Mayıs 2025 01:14

Şirin
16 Ekim 2024 16:54
Şebnem sonuçtan çok memnun

Şebnem
10 Temmuz 2025 14:21
"Sorunumu paylaştıktan sonra marka yetkilileri ürünümüzü sıfır ile değiştirdi. Teşekkürler..."
5-aydir-cozulmeyen-buzdolabi-sorunu-ve-ilgisiz-servis-1.jpg
Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Selahattin
19 Aralık 2023 12:34