Franke Bulaşık Makinesi Yanıp Sönen Kadeh İşareti Arızası!

13 Mart 2024 21:133.446

Franke marka FDW 612 E6P A model bulaşık makinem sorunsuz çalışırken son programda zamanından önce durdu. Açtığımda yanıp sönen kadeh işaretini gördüm. Kapatıp açtığımda aynı işaret yanıp sönüyor ve ikaz sesi duyuluyor. Program seçilemiyor, diğer hiçbir tuş işlev görmüyor. Cihaz henüz dört senelik ve tertemiz. Bu kadar kısa sürede arıza ile karşılaşmak üzücü; daha da garibi, 'Şikayet Var' sitesinde aynı modelden aynı arızadan muzdarip birçok şikayetçi gördüm. Sanırım bu kronik bir arıza. Eğer öyleyse, firmanın ürününün arkasında durması ve iyi niyet garantisi devreye sokması gerekiyor. Franke Türkiye'den acil teknik destek talep ediyorum. Seferihisar, İzmir'deyim.

14 Mart 2024 08:41 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

Selahattin
14 Mart 2024 10:27

Bugün (Perşembe) yetkili servisi aradım Salı gününe gelebiliriz en erken diyor. Aciliyeti var diyorum ama bir şey değişmiyor. Servis süresi olarak da Franke sınıfta kaldı. Gelişmeler oldukça yazacağım

Selahattin
19 Mart 2024 16:51

Servis geldi, 5 yıllık makinenin kazanı delinmiş, 40 yaşımdayım, ilk defa bir makinemde böyle bir şeye şahit oldum. Makine pazartesi ya da Salı gelir denmişti, iki gündür arıyorum ama dönüş alamıyorum, haber vereceğim denilip dönüş yapılmıyor. Hem markadan hem servisten memnun değilim, Franke'yi de kimseye tavsiye etmeyeceğim.

Tümünü Gör
Franke Bulaşık Makinesi Lastiklerinde Balçık Gibi Kirlenme!

Franke BulaşıkMakinesi Lastiklerinde Balçık Gibi Kirlenme!

Aslıhan
Franke Bulaşık Sepetinde Paslanma

Franke BulaşıkSepetinde Paslanma

Selda
Franke Kronik Program Geçiş Hatası

Franke KronikProgram Geçiş Hatası

Özkan
Franke FDWS55MS-1 Bulaşık Makinesi Lastik Çürümesi!

Franke FDWS55MS-1Bulaşık Makinesi Lastik Çürümesi!

Demet
Franke Bulaşık Makinesi Çalışmıyor

Franke BulaşıkMakinesi Çalışmıyor

Cahide
Franke Bulaşık Makinesi Hatası!

Franke BulaşıkMakinesi Hatası!

Hamit