Kayra sonuçtan çok memnun

Franke Bulaşık Makinesi Kronik Arıza Ve Teknik Destek Talebi

Franke Bulaşık Makinesi Kronik Arıza Ve Teknik Destek Talebi
20 Kasım 2024 07:56
Kayra'nın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle hızlı ve olumlu yaklaşım için teşekkürler. Burcu Hanım a ekstra teşekkür ederim. Yarin servisten de olumlu sonuç almayı umuyorum. Markanın kalitesine çok güveniyorum”

Franke marka fdw 612 E6P a model bulaşık makinem sorunsuz çalışırken bir anda durdu. Açtığımda yanıp sönen kadeh işaretini gördüm. Kapatıp açtığımda aynı işaret yanıp sönüyor ve ikaz sesi duyuluyor. Cihaza ait fişi de tak çıkar. Yaptım ama program seçilemiyor, diğer hiçbir tuş işlev görmüyor. Cihaz henüz beş senelik ve tertemiz. Kaldı ki yazlık olarak kullandığınız bir evde sadece deprem sonrası 1 yıl aktif kullanılmıştır Bu kullanım sekli için arıza ile karşılaşmak üzücü; daha da garibi, 'Şikayet Var' sitesinde aynı modelden aynı arızadan muzdarip birçok şikayetçi gördüm. Sanırım bu kronik bir arıza. Eğer öyleyse, firmanın ürününün arkasında durması ve iyi niyet garantisi devreye sokması gerekiyor. Franke Türkiye'den acil teknik destek talep ediyorum. İskenderun Hatay

20 Kasım 2024 08:27 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

20 Kasım 2024 21:08

Franke Bulaşık Makinesi Yanıp Sönen Kadeh İşareti Arızası!

Selahattin
13 Mart 2024 21:13