Sıfır Ford Focus'ta İlk Günden Şanzıman Sorunu

Rabia
17 Kasım 2024 22:06

13 Kasım 2024'de Ford bayisinden sıfır olarak aldığım 2024 model Ford Focus 1.5 ecoblue 8 ileri otomatik şanzımanlı aracımın daha ilk günden itibaren düşük hızlardaki vites geçişlerinde sarsıntı ve vuruntu yapıyor. Geçer dedim ama Aracı sıfır alalı daha 5 gün oldu ve düşük hızlardaki sarsıntılı vites geçişi devam ediyor. Fabrikadan bu araç test edilmeden mi çıkıyor. Anlamadım. Sıfır bir Aracın şanzımanı nasıl böyle olur anlamıyorum. Yetkili servise göstermek için randevu talep ettim neredeyse 1 ay sonrasına randevu verdiler. 5 günlük araç için 1 ay servis sırası mı bekleyeceğim bu ne saçmalıktır. Yetkililerden acilen dönüş bekliyorum. Koskoca Ford tamamen hayal kırıklığı oldu

17 Kasım 2024 21:32

profile profile
17 Kasım 2024 23:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

Yorumlar (6)

Ugr

Veli bey nasıl bir çözüm buldunuz? Rica etsem paylaşır mısınız

Veli

Bizde de 2019 var. Herhangi bir uyarı vermiyor fakat ısınınca titreme yapıyordu. ARIZASI:şanzuman değilmiş. Servis dahil çoğu yer genetik dediler. Basit bir arıza çıktı onarım yaptırdık. Bilginize

Fatih
Fatih

Nereden çıktı arıza

Ugr

Maalesef çok yetersiz bir şanzıman sürekli sorun çıkarıyor 2018 var bende de Kasım 2024'te Şanlıurfa'da şanzımanı değiştirdim. Özel parça takacağız dediler karşılamıyor garanti dediler (2018. 83binde ) özel şanzıman takacağız özel özel dedikleri tamir ettirilmiş şanzıman. Kabul ettik, başka seçeneğimiz yoktu elimiz mecburdu. Araçta M'de sürerken 3. Viteste özelikle ani kalkış ve titreme yapıyor çok yetersiz, çok sorun çıkaran bir durum eşime dostuma tanıdığım kim varsa asla tavsiye etmedim hatta bu şekilde kusurlu bir aracı satmayacağım da kimseye kendime beddua da küfür de ettirmem. Ama bu durum için çalışmalarım var kendim üzerinde çalışıyor her yere şikayette bulunacağım böyle bir hizmet kabul edilir değil resmen kusurlu parça takıldı aracıma cumartesi gidip görüşeceğim tekrardan bakalım ne bahane bulacaklar

Veli

Bizde de 2019 vardı herhangi bir uyarı vermiyor fakat ısınınca titreme yapıyordu. ARIZASI:şanzuman değilmiş. Servis dahil çoğu yer genetik dediler. Basit bir arıza çıktı onarım yaptırdık. Bilginize

Merhaba araç ile ilgili şikayetinizi okudum bende 2019 fokus 1.5 trend X araç aldım yaklaşık iki ay önce ve aynı şekilde vites geçişlerinde cuma yapıyor siz bu konuyla alakalı çözüm bulabildiniz

Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Ford Fiesta Powershift Şanzıman Titreme Problemi

Vedat
29 Mayıs 2024 00:54

Numan
20 Mart 2025 16:41
Ford Focus'ta Bitmeyen Sorunlar: Yağ Ve Akü Krizi
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus'ta Bitmeyen Şanzıman Sorunu!

Erkan
13 Kasım 2024 23:58