Maz sonuçtan hiç memnun değil

Ford Transit'te Garanti Kapsamı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Maz
18 Aralık 2024 10:35

2023 model Ford transit minibüs aracımızla ilgili yaşadığımız yağ soğutucusu sıkıntısı garanti kapsamında giderilmiş olup sonrasında aracımız beyaz duman atmaya başlamıştır. Yetkili servis bu sorunun turbodan kaynaklandığını ve değişimiyle sorunun giderileceğini öne sürmüştür. Biz bu durumu kabul etmeyerek iki farklı yerde aracı kontrol ettirmemiz sonucu turboda bir problem olmadığı söylenmiştir. Bunu yetkili servise ilettiğimizde aracı tekrar incelemeye aldılar ve aracın motorunun açılması gerektiğini fakat garanti kapsamı dışında kaldığını, ücretli işlem yapılacağı tarafımıza bildirilmiştir. Biz aracın tüm bakım faturalarını hem yetkili servise hem de Ford müşteri hizmetlerine iletmemize rağmen çeşitli ve yersiz bahanelerle aracın garanti kapsamı dışında kaldığını tarafımıza ilettiler. Sonrasında görüşmelerimize istinaden aracı %45 garantiye aldılar. Fakat biz bu durumu kabul etmeyince ne isterseniz onu yapabilirsiniz. Cevabıyla bizimle ve aracımızla ilgilenmediler. Aracımız 2 ayı aşkın süredir serviste yatmaktadır ve konuyla ilgili hiç işlem yapılmamıştır. Bizim makine parkımızda 200 adete yakın Ford araç vardır. Bunlar ağır vasıta, hafif ticari ve binek grubudur. Bizim gibi bir firmayı bu süreçte mağdur eden Ford müşteri hizmetlerine bu durum ve yaklaşım hiç yakışmamıştır.

19 Aralık 2024 08:32 (Şikayetten 21 saat sonra)

Musa sonuçtan hiç memnun değil

Ticari Araçta Garanti Kapsamında Parça Bekleyişi Mağduriyeti

Musa
26 Ağustos 2025 17:24
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
21 Nisan 2025 21:23

10 Nisan 2025 11:44
Ersin sonuçtan memnun değil

Yeni Ford Transitlerde Tekrarlayan Turbo Arızası Ve Garanti Sorunu

Ersin
24 Temmuz 2025 23:53
Yildiray sonuçtan hiç memnun değil

Ford Tourneo Courier'de Motor Arızası Ve Garanti Kapsamı Sorunu

Yildiray