Rujhat sonuçtan hiç memnun değil

Ford Servis Hakkında Şikayetim Var

Rujhat
24 Nisan 2024 15:40

Merhaba, ben Ford Transit aracının sahibi bir mağaza işletmecisiyim. Senelerdir bayiliğini yürüttüğüm Koç ailesi ile iş ortaklığımız bulunmaktadır. Marka bayileri olarak araçlarımızı sürekli Ford markası olarak tercih etmekteyiz. Servis hizmeti konusunda ise telefon ile yapılan randevularda bakım için uzun tarihler verilmektedir. Bu durum, bazen kilometre bakımının aşılmasına neden olmaktadır. Bu yüzden, zorlukla ve ısrarla servisi arayarak 29.04.2024 tarihine randevu alabildim. Randevu alırken 'Eğer beklemek istemezseniz aracınızı Şanlıurfa'ya ya da başka illere götürebilirsiniz' şeklinde bir cevapla karşılaştım. Birkaç kez yetkili arkadaşlar tarafından arandım. Geçen akşam aracım ışıklarda arıza verdi ve hemen sağa çekerek yol yardımını aradım. Yol yardımı ve servis yetkilileri ile görüşülerek aracın turbo sorunu olduğu kanaatine varıldı. Aracımız garanti kapsamında olduğu ve bakımlarımızın sürekli Doğanlar Ford servisinde yapıldığı için, aracımızı içimiz rahat bir şekilde teslim ettik. Koç ve Ford ailesine olan güvenimiz tamdır. Ancak bu sabah servisten arandığımda, aracın yedek parçaları ve sorun çıkaran parçalarının garanti kapsamına girmediği ve bu parçalar için ücret talep edildiği belirtildi. Gaziantep Doğanlar Ford servisi yetkililerinin bu durumdan haberdar olmaları ve Doğanlar ailesinin de bu konuda benim yanımda yer alacaklarına inanıyorum. Müşteri mağduriyeti yaratmak, özellikle hizmet sektöründe çok yersiz ve yanlıştır. Araç plakam: 27 AJ 485.

24 Nisan 2024 17:24 (Şikayetten 1 saat sonra)

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Ford Transit Garanti Dışı Bırakılması Nedeniyle Mağduriyet Ve Bilgilendirme Eksikliği

Zeynep
05 Ağustos 2025 17:59
Ersin sonuçtan memnun değil

Yeni Ford Transitlerde Tekrarlayan Turbo Arızası Ve Garanti Sorunu

Ersin
24 Temmuz 2025 23:53

Ford Aracımın Sürekli Arızalanması Ve Yanlış Parça Sorunları!

Muhammed
02 Aralık 2024 17:47
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ford Servisinde Yetersiz Hizmet Ve Yüksek Ücret Şoku

26 Kasım 2024 14:09