Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ford Servisinde Yetersiz Hizmet Ve Yüksek Ücret Şoku

26 Kasım 2024 14:09

2011 model Ford Focus marka aracımla 11 Kasım 2024 günü aracımla yaklaşık 500 km lik yola çıktım. Yolda aracın hararet göstergesi yükselerek uyarı verdi. Bir süre beklediğimde düzeldi, yola devam ettim ancak 500 km nin sonunda bunu 2-3 kez daha yaptı. Nihayetinde Gaziantep iline geldiğimde sorunun çözümü için en doğru yolun yetkili servis olacağını düşünerek ilin girişinde araçta bir sıkıntı varsa kaskodan çekici desteği ile Gaziantep Ford Doğanlar yetkili servise aracımı getirdim. Yetkili serviste ilgilenen danışmanın başı inanılmaz kalabalıktı, bir taraftan diğer müşterilerle ilgileniyor bir taraftan içeri dışarı koşuşturuyordu. Bir süre bekledikten sonra sıra bana geldi. Araçla ilgili sıkıntıyı anlattıktan sonra aracın LPG li olmasından dolayı sökümünün istenebileceği, her halükarda 5.000 TL alınacağı, sadece LPG sökümü dese bile dışarıda söktürmem gerektiği, bu durumda da 5000 TL alınacağı söylendi. Başka bir ilden geldiğimi yolda kaldığımı, yetkili servisi tercih etme nedenimin aracın arızası için çözümün daha net bulunabileceği olduğunu düşündüğümü söylememe rağmen aracı bırakarak çıkmak zorunda kaldım. Aynı gün akşam beni aradılar. Telefonda karşıdaki kişi aracın hortum şişmesi yaptığını, üst kapağın açılması gerektiği, motorun komple değişmesi gerekebileceği gibi şeylerden bahsetti. Ben hiçbir işlem yapmayın, yarın arabamı alacağım dedim. Ertesi gün gittiğimde zaten hiçbir şekilde iç kısma almıyorlar, bir gün önce görüştüğüm kişi aynı şeyleri anlattı. Bu sonuca nasıl ulaştıklarını nereleri söktüler dediğimde bir cevap alamadım. Bu arada tanıdığım tamircilerden telefonla sorduğumda soğutma suyunun hava yapmış olabileceğini bundan kaynaklı olabileceğini söylemişlerdi. Havasını alsaydınız dedim. Gerek görmediler. Vel hasıl arabaya hiç el sürmeden, benim söylediğim şikayet nedenlerine bağlı olarak teşhis koyarak 5.000 TL aldılar.

29 Kasım 2024 17:21 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildirimleriniz bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Görüşlerinizi ilgili ekiplerimizle paylaşıyoruz. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.

01 Aralık 2024 14:12

Ben bir görüş bildirmedim, markanızdan uğradığım mağduriyeti yazdım ama markanız kopyala yapıştır cevapla müşterisine ne kadar önem verdiğini göstermiş oldu. Yetkili servislerinizin fahiş fiyatlarına bir el atın

H. Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Ford Focus Motor Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

H. Yavuz
06 Eylül 2024 14:23
Miraç sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Eksantrik Zincir Sesi Ve Yüksek Onarım Maliyeti Konusunda Yardımcı Olmuyor

Miraç
02 Temmuz 2025 12:09
Özkan sonucu yetersiz buldu

Özkan
26 Kasım 2024 18:44
Ford Servisinde Sürekli Sorunlar Ve Eksik Parçalar
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Gaziantep Ford Doğanlar Kapatılsın

20 Haziran 2024 16:19